Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Ενημέρωση Μαλτέζου από τον Οψιμούλη για την ετοιμότητα του ΕΚΑΒ ενόψει...

Αργολίδα: Ενημέρωση Μαλτέζου από τον Οψιμούλη για την ετοιμότητα του ΕΚΑΒ ενόψει “Ιανού”

Μια συνάντηση με πολλά μηνύματα είχε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος που συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλη Οψιμούλη.

 

Η παροχή βοηθείας στις μέρες μας πρέπει να είναι άμεση και υπεύθυνη. Η επάνδρωση του ΕΚΑΒ σε έμψυχο και εκπαιδευμένο δυναμικό, όπως και η εξεύρεση όλου του αναγκαίου εξοπλισμού είναι προϋπόθεση της παροχής ικανοποιητικών υπηρεσιών. Η ευκαιρία της συζήτησης για τον “Ιανό” ήταν μια ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων.

Η ενημέρωση του αντιπεριφερειάρχη από τα πιο υπεύθυνα χείλη για την κατάσταση στην Αργολίδα μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει.

Σχετικά με την συνάντηση ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος δήλωσε:

“Με τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλη Οψιμούλη, συζητούμε για το πλαίσιο συνεργασίας μας, τη βοήθεια αλλά και την εγρήγορση που πρέπει να υπάρχει για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ που αφορούν όλες τις επίκαιρες δραστηριότητές του, καιρικές συνθήκες, κορωνοϊός και έκτακτες καταστάσεις.
Η Δημόσια υγεία είναι πάνω απ’ όλα”.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Οψιμούλης είπε: 

“Σε κάθε δύσκολη στιγμή το ΕΚΑΒ είναι παρόν. Μετά το Συντονιστικό είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το θέμα του “Ιανού” και τις εξελίξεις με το Covid. Και βέβαια δεν παραλείψαμε να ζητήσουμε την ενίσχυση και τη βοήθεια της Περιφέρειας”.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ