Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Επαγρύπνιση στην Κοιλάδα για να σταματήσει η διάδοση του COVID 19...

Αργολίδα: Επαγρύπνιση στην Κοιλάδα για να σταματήσει η διάδοση του COVID 19 στα σημερινά τα έξι κρούσματα

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κοιλάδας Σταύρος Μπασακιώτης ενημερώνει για τα αποτελέσματα του δειγματοληπτικού ελέγχου covid 19.

“Πριν από λίγο ενημερώθηκα από το Kέντρο Yγείας Κρανιδίου, για τα αποτελέσματα του δειγματοληπτικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε προ πέντε ημερών από τον ΕΟΔΥ σχετικά με τα αποτελέσματα που προέκυψαν.

Σας ενημερώνω ότι από το συγκεκριμένο έλεγχο προέκυψαν δύο νέα κρούσματα.
Συνολικά τα κρούσματα που υπάρχουν στην Κοιλάδα ανέρχονται στα έξι.
Επειδή υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μεταδοτικότητας, σας παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί και να τηρείτε σχολαστικά τα μέτρα προστασίας, ιδιαίτερα εσείς που έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Σε περίπτωση συμπτωμάτων παρακαλώ απευθυνθείτε άμεσα το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ ή στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου.

Επίσης, σας ενημερώνω ότι ο Δήμος Ερμιονίδας αύριο θα προβεί στην απολύμανση του Δημοτικού Σχολείου Κοιλάδας καθώς και του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Κοιλάδας.

Τέλος, σας ενημερώνω ότι κατόπιν έκκλησης δικής μου και του Δημάρχου Ερμιονίδας, στην οικογένεια κυρίου Γεωργίου Λιβανού, σχετικά με τη δωρεά μιας γενικής απολύμανσης σε όλους τους εξωτερικούς και κοινόχρηστους χώρους της Κοιλάδας, η κυρία Λιβανού ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα αυτό και θα προσφέρει την δωρεά για να πραγματοποιηθεί η απολύμανση τις Πρωινές ώρες της Δευτέρας.
Παραμείνετε ψύχραιμοι και τηρήστε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και όλα θα πάνε καλά.

ΥΓ : Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί από τον ΕΟΔΥ καινούργιος δειγματοληπτικός έλεγχος και ιχνηλάτηση πληθυσμού. Παρακαλώ να συμμετέχετε όσο περισσότεροι μπορείτε για λόγους πρόληψης και προστασίας. Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση σχετικά με την ώρα και το σημείο που θα πραγματοποιηθεί ο έλεγχος.”
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Τ. Σ. Κοιλάδας
Σταύρος Π. Μπασακιώτης

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ