Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυγκέντρωση τροφίμων κάνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ

Συγκέντρωση τροφίμων κάνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ

O Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν.Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» στην προσπάθειά του να στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τους ασθενείς και τις ευπαθείς ομάδες, συγκεντρώνει τρόφιμα, για τους ανθρώπους αυτούς που παλεύουν με τη ασθένεια αλλά και με τη φτώχεια.

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται σε όλους μας, ελπίζοντας ότι πάρα την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου μας, στη Γούναρη 47, στο Άργος κατά τις ώρες της λειτουργίας του και συγκεκριμένα Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00-13:00 και Τετάρτη 18:00-21:00.

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα ακόλουθα:
• Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ντοματοχυμό, Τυποποιημένα τσουρέκια, αλεύρι, είδη πρωινού, αλάτι, πιπέρι, ξύδι κ.α.
• Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου ρούχων, οδοντόκρεμες, σερβιέτες κ.α.
• Είδη οικιακής χρήσης όπως αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, λαδόκολλα, σακούλες απορριμμάτων κ.α.
• Χαρτικά όπως χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες κ.α.
Περισσότερες πληροφορίες στο 27510-68858 κατά τις μέρες κι ώρες λειτουργίας του συλλόγου (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10.00-13.00 και κάθε Τετάρτη 18.00-21.00 )

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ