Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΣφοδρή σύγκρουση ΙΧ με νταλίκα - Νεκρός 26χρονος

Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με νταλίκα – Νεκρός 26χρονος

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο τα χαράματα του Σαββάτου, 26χρονος από τον Πύργο, που συγκρούστηκε με νταλίκα.

Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που το αυτοκίνητο μάρκας «Daewoo Matiz» έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ πολλά κομμάτια του διασκορπίστηκαν σε μεγάλη απόσταση. Άμεσα έφτασαν στο σημείο του συμβάντος ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ που αφού απεγκλώβισαν το θύμα, το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Πύργου. Ο θάνατός του όμως ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που καταγράφει το PatrisNews το αυτοκίνητο του 26χρονου είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και ύστερα από αλλεπάλληλες προσπέρασεις, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στην νταλίκα που είχε κατεύθυνση προς Πάτρα, την αντίθετη από εκείνον.

Όπως τόνισε ο σοκαρισμένος οδηγός της νταλίκας, είδε το όχημα να έρχεται προς τα πάνω του και προσπάθησε να το αποφύγει, βγαίνοντας εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε έναν στύλο της ΔΕΗ τον οποίο και κατέστρεψε.

Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, στο τροχαίο ενεπλάκη τουλάχιστον ένα ακόμη όχημα, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε γρήγορα τον χώρο του δυστυχήματος.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ