Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυλλήψεις στο Άργος έκανε η ΔΙ.ΑΣ. και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών

Συλλήψεις στο Άργος έκανε η ΔΙ.ΑΣ. και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, προχθές (4.9.2020) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 36χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -14,5- γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα άγνωστης σκόνης, η χημική σύσταση της οποίας ερευνάται, ζυγαριά ακριβείας, αντικείμενα χρήσης και συσκευασίες ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για Τελωνειακό Κώδικα

Συνελήφθησαν, προχθές (4.9.2020) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 38 και 35 ετών αντίστοιχα, γιατί σε έρευνες που έγιναν στα οχήματα τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -2.250- πακέτα λαθραία τσιγάρα, το χρηματικό ποσό των -3.440- ευρώ και -4- κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, κατασχέθηκαν και δύο (2) οχήματα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (5.9.2020) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ