Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆργος: Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα το βράδυ ...

Άργος: Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα το βράδυ …

Κάλεσμα προς τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τον Δ/ντη Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Άργους – Μυκηνών και τους ορκωτούς λογιστές της AUDIT OPINION απέστειλε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους- Μυκηνών Κων/νος Μπέγκος για συνεδρίαση την προσεχή Δευτέρα το βράδυ.

Το κείμενο της πρόσκλησης όπου γίνεται γνωστό και το θέμα της συνεδρίασης είναι το παρακάτω: 

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 7 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί (διεξαχθεί), δια ζώσης και μάλιστα με την ρητή υποχρέωση χρήσης μάσκας εκ μέρους όλων των παρισταμένων, κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (όπως το άρθρο αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 και το άρθρο 10 παρ. 1 της ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ – ΦΕΚ 55/11-3-2020 τεύχος Α – «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του»), σε συνδυασμό και με την υπ’ αριθ. 163/29-5-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, με τo παρακάτω θέμα:

Περί εγκρίσεως Απολογισμού – Ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης του Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2019 – εισηγητής κ. Γ. Αθανασόπουλος.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Κων/νος Μπέγκος

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ