Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΈνα ευχαριστώ από τον Francesco Moretti για την "μοναδική εμπειρία για το...

Ένα ευχαριστώ από τον Francesco Moretti για την “μοναδική εμπειρία για το Ναύπλιο”

Το ευχαριστώ του Francesco Moretti για την συμμετοχή του με το Έργο γλυπτικής από ατσάλι corten cm 420×220 h 270 “Όχι θα κάτσω να σκάσω…” στην έκθεση δρόμου στον πεζόδρομο Β. Κωνσταντίνου, με τίτλο: “Ούτε που μας δόθηκε μία εξήγηση για το άρωμα των λουλουδιών…”

Η έκθεση που μόλις τελείωσε ήταν μία μοναδική εμπειρία για το Ναύπλιο και ελπίζω να είναι μόνο το πρώτο από μια σειρά ραντεβού με τη σύγχρονη τέχνη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Ναυπλιέων που κατέστησε δυνατό αυτό το καλλιτεχνικό γεγονός, όλους τους χορηγούς που το στήριξαν, όλους και όλες τις συναδέλφους με τους οποίους μοιράστηκα αυτήν την εμπειρία και έχτισα μια όμορφη σχέση κι έναν σημαντικό διάλογο με τα ωραία έργα τους.

Ειδικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Vasiliki Sagkioti για τον συντονισμό μεταξύ των καλλιτεχνών και των θεσμών και την υπομονή της. Και βέβαια ξεχωριστές θερμές ευχαριστίες αξίζουν στην επιμελήτρια μας Faye Tzanetoulakou, η οποία συνέβαλε ιδιαιτέρως στην επιτυχία της έκθεσης και στην προβολή της εκτός των ορίων του Ναυπλίου.

Τέλος, ευχαριστώ πολύ το Fougaro Art Center για τη σημαντικότατη στήριξη στην υλοποίηση του έργου.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ