Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Σύσκεψη για τα ώριμα έργα που πρέπει να προχωρήσουν άμεσα

Αργολίδα: Σύσκεψη για τα ώριμα έργα που πρέπει να προχωρήσουν άμεσα

Ευρεία πολύωρη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με σκοπό την επιτάχυνση της υλοποίησης των Συγχρηματοδοτούμενων Έργων του ΕΣΠΑ για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος» 2014-2020 που αφορούν στην Π.Ε. Αργολίδας.

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα έργα και συμφωνήθηκαν τα εξής:

– η διερεύνηση των παραγόντων που συμβάλλουν σε καθυστερήσεις
– η λήψη των κατάλληλων μέτρων προκειμένου να μην απολεσθεί πολύτιμος χρόνος, έτσι ώστε να ομαλοποιηθεί και να επιταχυνθεί η υλοποίηση αυτών των έργων
– η διερεύνηση της ύπαρξης και ο προσδιορισμός νέων ώριμων έργων για ένταξη στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ ΠΕΠ.

✅  Γίνεται πολύ μεγάλος αγώνας για τη βελτίωση της πορείας του ΠΕΠ Πελοποννήσου και απ΄ότι φαίνεται αποδίδει.
✅  Η ορθολογική αξιοποίηση των πόρων προκειμένου να δημιουργηθούν δομές και υποδομές για την εξυπηρέτηση των πολιτών στην Περιφέρεια – αλλά και να βελτιωθούν οι ήδη υφιστάμενες – αποτελεί στρατηγικό μας στόχο.
🟩  Στη σύσκεψη μεταξύ πολλών δικαιούχων και φορέων υλοποίησης συμμετείχαν τα στελέχη του Ομίλου Μελετών και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού (ΟΜΑΣ ΑΕ), ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργος Μουταφίδης, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη, ο Γενικός Διευθυντής ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών Γιάννης Καχριμάνης, στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Πελοποννήσου, στελέχη του ΚΕΘΕΑ, υπηρεσιακοί παράγοντες – μηχανικοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Δήμων Ναυπλιέων και Άργους Μυκηνών.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ