Αργολίδα: Σύσκεψη για τα ώριμα έργα που πρέπει να προχωρήσουν άμεσα

- Advertisement -

Ευρεία πολύωρη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με σκοπό την επιτάχυνση της υλοποίησης των Συγχρηματοδοτούμενων Έργων του ΕΣΠΑ για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος» 2014-2020 που αφορούν στην Π.Ε. Αργολίδας.

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα έργα και συμφωνήθηκαν τα εξής:

- Advertisement -

– η διερεύνηση των παραγόντων που συμβάλλουν σε καθυστερήσεις
– η λήψη των κατάλληλων μέτρων προκειμένου να μην απολεσθεί πολύτιμος χρόνος, έτσι ώστε να ομαλοποιηθεί και να επιταχυνθεί η υλοποίηση αυτών των έργων
– η διερεύνηση της ύπαρξης και ο προσδιορισμός νέων ώριμων έργων για ένταξη στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ ΠΕΠ.

✅  Γίνεται πολύ μεγάλος αγώνας για τη βελτίωση της πορείας του ΠΕΠ Πελοποννήσου και απ΄ότι φαίνεται αποδίδει.
✅  Η ορθολογική αξιοποίηση των πόρων προκειμένου να δημιουργηθούν δομές και υποδομές για την εξυπηρέτηση των πολιτών στην Περιφέρεια – αλλά και να βελτιωθούν οι ήδη υφιστάμενες – αποτελεί στρατηγικό μας στόχο.
🟩  Στη σύσκεψη μεταξύ πολλών δικαιούχων και φορέων υλοποίησης συμμετείχαν τα στελέχη του Ομίλου Μελετών και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού (ΟΜΑΣ ΑΕ), ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργος Μουταφίδης, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη, ο Γενικός Διευθυντής ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών Γιάννης Καχριμάνης, στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Πελοποννήσου, στελέχη του ΚΕΘΕΑ, υπηρεσιακοί παράγοντες – μηχανικοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Δήμων Ναυπλιέων και Άργους Μυκηνών.

 

 

- Advertisement -

________________