Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΆλλες τρεις συλλήψεις για πλαστά έγγραφα στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας

Άλλες τρεις συλλήψεις για πλαστά έγγραφα στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας

Συνελήφθησαν, χθες Κυριακή το βράδυ στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις αλλοδαποί, 21χρονος, 24χρονη και 35χρονη, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ανωτέρω, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Μιλάνο Ιταλίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά. 

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία δελτία ταυτότητας Αρχών Ιταλίας, Γαλλίας και Βελγίου, ενώ η 35χρονη συνόδευε και το ανήλικο τέκνο της για το οποίο επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, ως επίσης κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ