Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Ολοκληρώθηκαν μικρές αλλά σημαντικές επιδιορθώσεις στο επαρχιακό δίκτυο

Αργολίδα: Ολοκληρώθηκαν μικρές αλλά σημαντικές επιδιορθώσεις στο επαρχιακό δίκτυο

Με σημερινή του δήλωση ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος μας ενημέρωσε για την προσπάθεια επιδιόρθωσης επαρχιακών δρόμων του δικτύου της Αργολίδας. Για τα μικρά αλλά σημαντικά αυτά έργα ήδη υπάρχει και ευχαριστήρια δήλωση της προέδρου του Αγίου Δημητρίου Χριστίνας Κωστούρου.

Την δήλωση του Γιάννη Μαλτέζου αλλά και της Χρστίνας Κωστούρου διαβάστε παρακάτω σε αυτή την ανάρτηση:

Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος

“Ολοκληρώσαμε την παρέμβασή μας στον Άγιο Δημήτριο και την παλιά Εθνική οδό από τα Πυργιώτικα προς το Λυγουριό, τα Καρνεζαίικα, τα Ίρια, το Δρέπανο, το Βιβάρι και πολλά άλλα κομμάτια του επαρχιακού και του εθνικού οδικού δικτύου.

Προηγουμένως μηχανήματά μας είχαν καθαρίσει εκτεταμένες διαδρομές στην Ερμιονίδα. Καθαρισμός επίσης έχει γίνει από το Άργος μέχρι τα Δερβενάκια (Ενοδιον), την παραλιακή Ναυπλίου- Ν.Κίου και Άργους-Ναυπλίου.

Συνεχίζουμε προς κομμάτια δικής μας αρμοδιότητας στο Δήμο Άργους!”

Πρόεδρος Αγίου Δημητρίου Χριστίνα Κωστούρου

“Να ευχαριστήσουμε πολύ τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Γιάννη Μαλτέζο για το συνεργείο το οποίο έστειλε η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας για καθαρισμό των δρόμων από τα χορτάρια. Ελπίζουμε σε συνεργασία μαζί σας να λύσουμε και άλλα προβλήματα της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου”.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ