Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝυχτερινή ποδηλατάδα από την πλατεία Συντάγματος Ναυπλίου με κατάληξη στο Καστράκι της...

Νυχτερινή ποδηλατάδα από την πλατεία Συντάγματος Ναυπλίου με κατάληξη στο Καστράκι της Ασίνης

Ο ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυλιέων μαζί με Το Καστράκι Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο Ασίνης &Αγίας Παρασκευής συνδιογρανώνουν μια “ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ” στις 31 Αυγούστου 2020. Στις 20:30 θα ξεκινήσουν τα ποδήλατα από την ιστορική πλατεία Συνάγματος της πόλης του Ναυπλίου και θα καταλήξουν στο Καστράκι της Ασίνης.

Η ποδηλατάδα είναι μια εκδήλωση σε εξωτερικό χώρο και με τις απαραίτητες αποστάσεις. Τα παιδιά που θα συμμετέχουν, πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους.

Για να μπορέσουμε να χαρούμε όλοι μια βόλτα με το ποδήλατο με τις οικογένειές μας και με τους φίλους μας πρέπει να τηρηθούν κάποιοι κανόνες από τους συμμετέχοντες:

Να επισημανθεί πως είναι μια βόλτα με ποδήλατο και όχι ποδηλατικός αγώνας, άρα τηρούμε τον ΚΟΚ, δεν συναγωνιζόμαστε, κινούμαστε ήρεμα, ομοιόμορφα σαν μια μεγάλη παρέα και ακούμε τις συμβουλές των διοργανωτών.

Κινούμαστε με ασφάλεια, φορώντας το κράνος, τα γάντια ποδηλασίας και τα γυαλιά ποδηλασίας, τα οποία είναι απαραίτητα αξεσουάρ.

Το ποδήλατο είναι ένα μικρό σε όγκο τροχοφόρο όχημα και δεν είναι εύκολα ορατό από τα άλλα οχήματα. Στη συγκεκριμένη ποδηλατάδα που θα γίνει βράδυ, πρέπει ο κάθε συμμετέχων να φροντίσει ώστε να έχει στο ποδήλατό του έντονα ανακλαστικά και φώτα, ώστε το ποδήλατό του, να είναι ορατό από τους άλλους οδηγούς.

Επίσης πρέπει πάντα να δίνουμε σημασία στην σωστή μηχανολογική κατάσταση του ποδηλάτου, με καλά φρένα, λάστιχα, κλπ.

Πρέπει να σεβόμαστε το ποδήλατό μας, για να χαρούμε μαζί πολλές ποδηλατάδες.
Το Καστράκι Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Ασίνης και Αγίας Παρασκευής

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ