Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Τρία τα κρούσματα στο περιβάλλον του Πανναυπλιακού... οκτώ στο σύνολο της...

Ναύπλιο: Τρία τα κρούσματα στο περιβάλλον του Πανναυπλιακού… οκτώ στο σύνολο της μέρας

Οι φόβοι για περισσότερα του ενός κρούσματα στον Πανναυπλιακό 2017 επαληθεύτηκαν. Τρεις ακόμη από την οικογένεια του Πανναυπλιακού είναι φορείς του κορονοϊού και θα υποστούν τα δέοντα. Καραντίνα και παρακολούθηση.

Δυστυχώς ενώ η πρώτη σειρά δειγμάτων με τις επαφές από το Άργος του πρώτου κρούσματος του Πανναυπλιακού της περασμένης Κυριακής ήταν όλα αρνητικά, δεν συνέβη το ίδιο και με τα δείγματα από το Ναύπλιο, την ομάδα και το περιβάλλον των υπαλλήλων του σταδίου.

Τα τρία κρούσματα δεν είναι όλοι κάτοικοι Ναυπλίου και δεν είναι όλοι παίκτες. Η ιχνηλάτηση πλέον συνεχίζεται και θα έχουμε νέα σειρά δειγμάτων τις επόμενες ώρες και ημέρες. 

Να σημειωθεί ότι από τα δείγματα του Νοσοκομείου Ναυπλίου είχαμε και άλλα κρούσματα και συγκεκριμένα υπήρξαν θετικά ακόμη τέσσερα δείγματα από κατοίκους της περιοχής του Πόρου που έδωσαν δείγμα στο Ναύπλιο και ένα ακόμη από άλλη περιοχή.

Η κατάσταση δεν χρειάζεται προς στιγμή νέα μέτρα ή πανικό, αφού φαίνεται ότι είναι διαχειρίσιμη. Απαιτείται επαγρύπνιση και εφαρμογή των μέτρων προφύλαξης από όλους. Για την ώρα αυτό είναι αρκετό…

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ