Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΝαύπλιο: Ο Πανναυπλιακός επιβεβαίωσε το argonafplia.gr - Τρία τα νέα κρούσματα και...

Ναύπλιο: Ο Πανναυπλιακός επιβεβαίωσε το argonafplia.gr – Τρία τα νέα κρούσματα και όχι οκτώ

Επιβεβαιώθηκε η σημερινή πρωϊνή ανάρτηση του argonafplia.gr που μιλούσε για τρία και όχι οκτώ κρούσματα στο περιβάλλον του Πανναυπλιακού 2017.   

 

Η επιβεβαίωση ήρθε με την ανακοίνωση του Πανναυπλιακού 2017 που ήρθε λίγο πριν το μεσημέρι σήμερα και αναφέρει:

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων για τα κρούσματα στην ομάδα του Πανναυπλιακού, επιβεβαιώνουμε πως μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν από τους αρμόδιους φορείς την Κυριακή τα κρούσματα στην ομάδα είναι τρία. Οι νοσούντες βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους σε καλή κατάσταση και αναμένουν την επανεξέτασή τους το επόμενο διάστημα. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι αρνητικά στον ιό.

Η πρωϊνή δική μας ανάρτηση ανέφερε: 

Δυστυχώς ενώ η πρώτη σειρά δειγμάτων με τις επαφές από το Άργος του πρώτου κρούσματος του Πανναυπλιακού της περασμένης Κυριακής ήταν όλα αρνητικά, δεν συνέβη το ίδιο και με τα δείγματα από το Ναύπλιο, την ομάδα και το περιβάλλον των υπαλλήλων του σταδίου.

Τα τρία κρούσματα δεν είναι όλοι κάτοικοι Ναυπλίου και δεν είναι όλοι παίκτες. Η ιχνηλάτηση πλέον συνεχίζεται και θα έχουμε νέα σειρά δειγμάτων τις επόμενες ώρες και ημέρες. 

Να σημειωθεί ότι από τα δείγματα του Νοσοκομείου Ναυπλίου είχαμε και άλλα κρούσματα και συγκεκριμένα υπήρξαν θετικά ακόμη τέσσερα δείγματα από κατοίκους της περιοχής του Πόρου που έδωσαν δείγμα στο Ναύπλιο και ένα ακόμη από άλλη περιοχή.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ