Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Βελτιώσαμε το χωριό μας, λέει ο πρόεδρος Λευκακίων Κ. Γκιαούρης

Ναύπλιο: Βελτιώσαμε το χωριό μας, λέει ο πρόεδρος Λευκακίων Κ. Γκιαούρης

Με δήλωση του σήμερα ο πρόεδρος της Κοινότητας Λευκακίων Ναυπλίου κ. Κώστας Βασ. Γκιαούρης αναφέρεται στην κατάσταση που βρήκε στο χωριό και στο τι έχει κάνει αυτός στον ένα χρόνο που ήδη έχει παρέλθει από την ανάληψη της προεδρίας. 

Αναφέρει σχετικά:

Φίλες και Φίλοι,
Αγαπητοί συγχωριανοί,
Με την ανάληψη των καθηκόντων μου πριν από σχεδόν έναν χρόνο τέθηκα αντιμέτωπος με πολλά χρόνια προβλήματα για τα οποία ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Δρίτσας δεν είχε δείξει καμία διάθεση επίλυσης παρόλο που ήταν εκλεγμένος με το συνδυασμό του εν ενεργεία τότε και σήμερα Δημάρχου κ. Κωστούρου.

 

 

 

Μάλιστα με την πλήρη αδιαφορία του άφηνε να αιωρούνται στο χωριό μας διάφορες φήμες όπως για παράδειγμα «ότι ο Δήμαρχος δεν ενδιαφέρεται να βοηθήσει» ή «ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να γίνουν δουλειές» και διάφορα άλλα.

Όλες αυτές οι φήμες αλλά και όλες οι δικαιολογίες του κ. Δρίτσα κατέρρευσαν σε λίγους μόλις μήνες.
Αποφάσισα να μην είμαι πρόεδρος μόνο για τον τίτλο, αλλά πρόεδρος που ενδιαφέρεται για το χωριό του, συνεργάζεται και αποδεικνύει το ενδιαφέρον του με πράξεις και όχι λόγια.

Από την ανάληψη των καθηκόντων μου προχωρήσαμε σε καθαριότητα της κοινότητας και αυτό που άκουγα καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών όπου ήμουν συνέχεια παρών για να επιβλέπω ήταν ότι είχε να καθαριστεί για χρόνια έτσι το χωριό μας.

Τα μηχανήματα του Δήμου είναι στην διάθεση μας όποτε χρειάζεται (φορτηγό, φορτωτής, γκρέιντερ, σκούπα κ.λ.π.) προκειμένου τα Λευκάκια να είναι καθαρά απ’άκρη σε άκρη, καθώς επίσης και τα συνεργεία ηλεκτροφωτισμού και ΔΕΥΑΝ.

Την αποκλειστική ευθύνη για τη συνεργασία κοινότητας – Δήμου έχει ο εκάστοτε πρόεδρος ο οποίος οφείλει να συνεργάζεται και να συζητά με τον Δήμαρχο προκειμένου να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται.

Αποφάσισα λοιπόν, παρόλο που είχα θέσει υποψηφιότητα με αντίπαλο συνδυασμό του Δημάρχου να γνωστοποιήσω στον ίδιο τον Δήμαρχο τα προβλήματα του χωριού μας, για τα οποία μπορώ να πω ότι έδειξε αμέσως μεγάλο ενδιαφέρον προκειμένου να προγραμματίσουμε την επίλυση αυτών με στόχο πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Κάναμε πολλές συναντήσεις – συζητήσαμε λεπτομερώς όλα τα θέματα και πλέον παραδίδουμε από κοινού τα πρώτα έργα που έγιναν στο χωριό μας.

Η καινούργια παιδική χαρά στη πλατεία του χωριού μας είναι σχεδόν έτοιμη και απομένουν οι σχετικές πιστοποιήσεις προκειμένου να δοθεί στο κοινό.

Προχωρήσαμε στην ολική ανακαίνιση τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά του Κοινοτικού Γραφείου το οποίο θα εξυπηρετεί και τις ανάγκες του Κοινοτικού Ιατρείου προκειμένου οι συγχωριανοί μας να το επισκέπτονται για συνταγογράφηση αλλά και εξέταση από τον γιατρό που θα έρχεται κάθε εβδομάδα.

Η συνεργασία με τον Δήμαρχο ήταν και είναι άψογη. Η επιθυμία του για συχνή επικοινωνία, καθημερινή μπορώ να πω, προκειμένου να συμβάλλει καθοριστικά στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιάζεται, είναι η απόδειξη της θέλησης που έχει για το καλύτερο στο τόπο μας.

Δε σταματάμε όμως εδώ. Συνεχίζουμε και την επόμενη μέρα για το καλύτερο.

Με εκτίμηση
Κώστας Βασ. Γκιαούρης
Πρόεδρος Κοινότητας Λευκακίων Δήμου Ναυπλιέων

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ