Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕΡΜΙΟΝΙΔΑ7ο Φεστιβάλ "Ερμηνείες" στην Ερμιονίδα

7ο Φεστιβάλ “Ερμηνείες” στην Ερμιονίδα

Ο ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ KAΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

7o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘEATΡOY «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» στο Θέατρο ARTίκι στο Κρανίδι, 13-30/8/2020

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΜΑΡΑΪΚΕ ΗΛΙΟΥ ΝΤΕ ΚΟΝΙΝΓΚ

Έναρξη: Πέμπτη 13 Αυγούστου, 21.00 – Mουσική Βραδιά με τον Λόλεκ (Γιάννη Αναγνωστάτο) – Είσοδος 10€

Προπώληση εισιτηρίων: MINI MARKET TΣATΣAΡOY KΡANIΔI – KATAΣTHMA OIKOSHMO ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – KAΦEKOΠTEION COFFΕΕ DROPS ΕΡΜΙΟΝΗ

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 698 698 2224.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας εναρμονίζεται πλήρως με τις οδηγίες για την λειτουργία υπαίθριων αμφιθεάτρων και διαχείρισης κοινού στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του covid-19 που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να είναι ασφαλής η διεξαγωγή των εκδηλώσεων τόσο για το κοινό, όσο και για τα μέλη του Θ.Ο.Ε. και τους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ. Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε στο προφίλ του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας στο facebook στον σύνδεσμο https://www.facebook.com/profile.php?id=100009241405100 

Λόγω των ιδιαίτερων φετινών συνθηκών και του περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η προαγορά εισιτηρίων.

Όλες οι εκδηλώσεις του 7ου Φεστιβάλ θα διεξαχθούν στον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTίκι Μαράϊκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ στον περιφερειακό δρόμο Κρανιδίου-Ερμιόνης, ώρα 21.00.

Μετά την πρόσφατη επιτυχημένη παρουσίαση της ετήσιας παραγωγής του γύρω από το αρχαία δράμα, «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας (Θ.Ο.Ε.) με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνει το κοινό του και τους επισκέπτες της Ερμιονίδας για τη διεξαγωγή, και φέτος, από τις 13 έως τις 30 Αυγούστου, του 7ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», που πραγματοποιεί κάθε καλοκαίρι με συνδιοργανωτές το Δήμο Ερμιονίδας και την Π.Ε. Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πρόκειται για την αναμφισβήτητα καθιερωμένη κορυφαία πολιτιστική διοργάνωση στην Ερμιονίδα, με διοργανωτή τον Θ.Ο.Ε. και με την επιμέλεια και άγρυπνη καθοδήγηση του εμπνευστή του, καθηγητή κ. Κώστα Γεωργουσόπουλου, που εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 και έχει ήδη πλέον εξελιχθεί σε θεσμό, έχοντας συγκεντρώσει επίλεκτες αθηναϊκές παραστάσεις και τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού θεάτρου μέσα στο διάστημα της καλοκαιρινής περιόδου.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να συμβάλει στην προώθηση του θεάτρου στην ελληνική περιφέρεια και συγκεκριμένα στην όμορφη Ερμιονίδα μας, καθώς και στην τόνωση της τουριστικής της ανάπτυξης, προωθώντας την καλλιέργεια και τη διάδοση του πολιτισμού. Το φετινό, 7ο Φεστιβάλ καινοτομεί, καθώς, εκτός των καθιερωμένων εξαιρετικών επαγγελματικών παραστάσεων, περιλαμβάνει την προβολή μίας ταινίας ντοκυμαντέρ του βραβευμένου σκηνοθέτη Γιώργου Ζέρβα αφιερωμένο στο Πολίτικο Σμυρνέϊκο τραγούδι (είσοδος 5€), αλλά και την πρώτη παρουσίαση της θεσμικής συνεργασίας του Θ.Ο.Ε. με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, γύρω από θέματα θεάτρου και κοινωνίας (είσοδος ελεύθερη), με τη φιλική συμμετοχή του δημοφιλούς ηθοποιού Αναστάση Ροϊλού. 

Με τις θερμές ευχαριστίες όλων των Μελών του Θ.Ο.Ε. για τη συνεχή παρουσία σας στις δραστηριότητές του, σας περιμένουμε στην υπαίθρια σκηνή του Πολυχώρου ARTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ για ένα πολύ ενδιαφέρον πολιτιστικό καλοκαίρι.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ