Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΓεωργόπουλος: Στην πανέμορφη Ερμιονίδα δεν έχουμε κανένα κρούσμα κορωνοϊού

Γεωργόπουλος: Στην πανέμορφη Ερμιονίδα δεν έχουμε κανένα κρούσμα κορωνοϊού

Κανένα κρούσμα κορωνοϊού στην Ερμιονίδα, επιβάλλεται όμως η τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, χωρίς καμία χαλάρωση

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Στην πανέμορφη Ερμιονίδα δεν έχουμε κανένα κρούσμα κορωνοϊού μέχρι στιγμής και συνεχίζουμε να υποδεχόμαστε τους τουρίστες, τους παραθεριστές και τους επισκέπτες της καλοκαιρινής σεζόν, διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες υποδομές που εγγυώνται την ασφαλή και ευχάριστη διαμονή τους.

Ο Δήμος Ερμιονίδας φρόντισε έγκαιρα, στην αρχή της καλοκαιρινής σεζόν, να κλείσει το ξενοδοχείο “Γαλαξίας” και να απομακρυνθούν οριστικά από εκεί όλοι οι φιλοξενούμενοι πρόσφυγες. Επίσης, αποφάσισε να μην διοργανώσει καμία πολιτιστική εκδήλωση κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής του συνωστισμού και συγχρωτισμού πολλών ατόμων.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, παρατηρείται μια έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού με μεγάλη διασπορά στην Χώρα μας, κάτι το οποίο επιβάλλει να γίνουμε ακόμα πιο προσεχτικοί, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που μας συνιστούν οι επιστήμονες και η Ελληνική Πολιτεία.

Χρησιμοποιούμε μάσκα σε όλους τους χώρους που ορίζει ο νόμος, αποφεύγουμε τους συγχρωτισμούς πολλών ατόμων, δεν συνωστιζόμαστε σε νυχτερινά μαγαζιά διασκέδασης και σε άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις, κρατάμε απόσταση πάνω από ενάμιση μέτρο μεταξύ μας και πλένουμε πολύ καλά τα χέρια μας.

Τα παραπάνω μέτρα κρίνονται απαραίτητα ιδιαίτερα τώρα, αρχές Αυγούστου, περίοδο κατά την οποία σημειώνεται το μέγιστο των μετακινήσεων λόγω των καλοκαιρινών διακοπών. 

Δεν χαλαρώνουμε λοιπόν στο ελάχιστο και παραμένουμε σε εγρήγορση όλοι, Δημοτική Αρχή, Δημότες, παραθεριστές και επισκέπτες, προκειμένου να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τις διακοπές μας και να απολαύσουμε το υπόλοιπο του καλοκαιριού με υγεία και ασφάλεια.

Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια, με υγεία πάνω απ’ όλα.

Γιάννης Γεωργόπουλος 

Δήμαρχος Ερμιονίδας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ