Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Όμιλος Euroins Greece θα κοσμεί τις φανέλες όλων των τμημάτων του...

Ο Όμιλος Euroins Greece θα κοσμεί τις φανέλες όλων των τμημάτων του Διομήδη Handball

Ο βραβευμένος, για το τεράστιο έργο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που προσφέρει, Ασφαλιστικός Όμιλος Euroins Greece θα κοσμεί τις φανέλες όλων των τμημάτων των Ακαδημιών μας.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης διευθυντής της Euroins Greece, έχει πολλάκις αποδείξει πως αφουγκράζεται τις ανάγκες που δημιουργούνται σε μια δοκιμαζόμενη κοινωνία γι’ αυτό τόσο ο ίδιος όσο και η εταιρεία του πρωτοστατούν με την προσφορά τους σε ό,τι έχει να κάνει με το παιδί και τις ανάγκες του, στην ενίσχυση νευραλγικών τμημάτων των σωμάτων ασφαλείας καθώς και σε αθλητές και συλλόγους συνεισφέροντας στην πραγματοποίηση των ονείρων και των επιδιώξεων τους.

Η φιλοσοφία και οι υψηλές ηθικές αρχές του κ. Μάκαρη και της Euroins Ελλάδος ταιριάζουν απόλυτα με τις αξίες του Διομήδη, αφού Διοίκηση και Προπονητές μοχθούν καθημερινά ώστε να γίνει βίωμα στα παιδιά το “Ευ Αγωνίζεσθαι”, να μη σταματούν ποτέ να κυνηγούν τα όνειρα τους και μέσα από την ομαδικότητα και τη συνεργασία να βελτιώνονται προς όφελος του κοινού στόχου τους.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον κ. Μάκαρη και την Euroins Ελλάδος στην οικογένεια του Διομήδη ευχόμενοι να πανηγυρίσουμε μαζί σύντομα τις νέες επιτυχίες των Ακαδημιών μας!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ