Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Ξεκίνησαν τα αθλητικά έργα του Βασίλη Σιδέρη - Νέα σελίδα για...

Αργολίδα: Ξεκίνησαν τα αθλητικά έργα του Βασίλη Σιδέρη – Νέα σελίδα για το Αργολικό ποδόσφαιρο

Από τον περασμένο Οκτώβριο είχαν βγει οι ανάδοχοι και όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει το πρόγραμμα υλοποίησης των αθλητικών έργων που είχε ετοιμάσει ο αντιπεριφερειάρχης της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής Τατούλη Βασίλης Σιδέρης.
Τα έργα όμως δεν ξεκίνησαν, αφού η νέα Περιφερειακή Αρχή Νίκα δεν άναψε το πράσινο φως. Οι μήνες πέρασαν και φτάσαμε στο καλοκαίρι του 2020 για να ξεκινήσει το πρόγραμμα υλοποίησης και αφού δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο τα έργα, αφού υπήρχε κίνδυνος απώλειας των πιστώσεων.
Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας τον τελευταίο καιρό και σε κάθε ευκαιρία είχε αναγνωρίσει την ωριμότητα και την σπουδαιότητα των έργων, όπως επίσης και την καθοριστική συμβολή του Βασίλη Σιδέρη. Μπορεί να μην είναι στην ίδια παράταξη οι δύο άνδρες, αλλά η ανάγκη ολοκλήρωσης των έργων γεφυρώνει τις όποιες διαφορές.
Από την πλευρά του Βασίλη Σιδέρη, το παρακάτω κείμενο από την προσωπική του σελίδα, δείχνει το μέγεθος της ικανοποίησης. 
Οι μακροχρόνιες προσπάθειες μας τώρα δικαιώνονται.
Η επανεκκίνηση που υποσχεθήκαμε γίνεται πράξη και στον τομέα των γηπέδων.
Έχουμε εργαστεί πάρα πολύ σκληρά τα τελευταία τρία χρόνια για να μπορέσουμε να αλλάξουμε το χάρτη του Αργολικού ποδοσφαίρου και στον αθλητισμό γενικά.
Κάποιοι έχουν μάθει να ζουν ως παράσιτα προσπαθώντας μια ζωή να προσεταιριστούν τη δουλειά των άλλων.
Όλοι εσείς γνωρίζετε, βλέπετε και κρίνετε…. Συνεχίζουμε δυνατά !!!!
Οι φωτογραφίες που παραθέτω είναι από το γήπεδο του Τολού (ξεκίνησαν εργασίες και θα προχωρήσουν και τα γήπεδα Φιχτίων, Ανυφιου, Αγίου Δημητρίου) καθώς και οι ενέργειες που έχουν γίνει από τον Ιούλιο του 2018 για να φτάσουμε ως εδώ.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ