Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕνημέρωση για τις ταμειακές μηχανές του συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Ναυπλίας Ερμιονίδας

Ενημέρωση για τις ταμειακές μηχανές του συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Ναυπλίας Ερμιονίδας

Μέχρι τις 31.07.20 οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να αποσύρουν και να αντικαταστήσουν τις ταμειακές μηχανές που έχουν στην κατοχή τους, εφόσον δεν μπορούν να συνδεθούν online με την Α.Α.Δ.Ε.

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον τεχνικό τους, ή (σε περίπτωση που δεν υφίσταται ως επιχείρηση) να αναζητήσουν τον τεχνικό που υποστηρίζει την ταμειακή μηχανή/ές που έχουν στην κατοχή τους και να φροντίσουν για τα προβλεπόμενα από τις κείμενες διατάξεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ, ΤΟΝ ΕΚΔΙΔΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

Καλούμε όλους τους τεχνικούς: Να σταματήσουν να τηλεφωνούν στους λογιστές και να ζητάνε τον κλειδάριθμο γιατί έχει καταντήσει κουραστικό πλέον να ασχολούμαστε με άσχετα θέματα.

Καλούμε τις επιχειρήσεις: (όσες δεν το έχουν κάνει ήδη): Να ελέγξουν εάν έχουν υποχρέωση να αντικαταστήσουν τις ΦΤΜ που έχουν στην κατοχή τους, μέσα στα χρονικά όρια που προβλέπονται, για να μην επιβαρυνθούν με τα προβλεπόμενα από το νόμο πρόστιμα. Για το θέμα αυτό, αποκλειστικά αρμόδιοι είναι οι τεχνικοί, άρα με τους τεχνικούς θα επικοινωνήσετε.

Το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Γιώργος Καχριμάνης
Ο Αντιπρόεδρος Ανδρέας Κεφάλας
Ο Γ.Γραμματέας Δημήτρης Κώτσανης
Ο Ειδ.Γραμμ. Δημήτρης Μπαστούνης
Η Ταμίας Λίνα Κουμαρά
Τα Μέλη Στέφανος Παλλαδινός , Σταύρος Κουτρουμπής

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ