Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Τις υποτροφίες τους πήραν οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ ...(Βίντεο +...

Ναύπλιο: Τις υποτροφίες τους πήραν οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ …(Βίντεο + Φωτό)

Για δεύτερη χρονιά ο κ. Λεωνίδας Ανδρέα Κανελλόπουλος βραβεύει τους μαθητές που πρώτευσαν στη Γ’ Λυκείου με υποτροφία 1.500 ευρώ.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ: 

Η υποτροφία απονέμεται κάθε χρόνο στη μνήμη του Δημητρίου Κορδαλή, παλαιού μαθητή του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου και επιβραβεύει τη συνέπεια, την επιμέλεια και την άριστη επίδοση των μαθητών της Γ’ τάξης του σχολείου.
Το σκεπτικό της υποτροφίας του κ. Κανελλόπουλου εστιάζει στη σχέση ζωής που αναπτύσσουν οι μαθητές με το σχολείο τους, καθώς μέσα σ’ αυτό μαθαίνουν ν’ αγαπούν τη γνώση, να εργάζονται με στόχο τη διαρκή βελτίωσή τους και να καλλιεργούν τις ικανότητές τους προετοιμάζοντας το μέλλον τους.

Οι άριστοι μαθητές που ισοβάθμισαν με άριστα 19,9 και βραβεύονται για τη σχολική χρονιά 2019-2020 είναι οι: Ζαφειρία Αναστασοπούλου, Παναγιώτης Χρόνης και Μυρτώ Χρυσοβέργη.

Ο δωρητής κ. Λεωνίδας Κανελλόπουλος, η διευθύντρια και οι διδάσκοντες του Λυκείου τους συγχαίρουν και τους εύχονται οι αξίες και το ήθος που καλλιέργησαν στο σχολείο τους να καθοδηγούν τη μελλοντική τους επαγγελματική πορεία και την προσωπική τους ταυτότητα.

ΦΩΤΟ:  

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ