Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑθλητική αναγνώριση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Φίτνες από την Γενική...

Αθλητική αναγνώριση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Φίτνες από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την 16/07/2020 δημοσιεύθηκε η απόφαση της λήψης της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Φίτνες (ΠΟΣΔ) από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Είναι μια μεγάλη μέρα για το άθλημα της Σωματικής Διάπλασης & του Φίτνες στην χώρα μας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αναστάσιος Κολιγκιώνης θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους πίστεψαν στο όνειρο αυτό και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του.

Η ΠΟΣΔ θα συνεχίσει να καλλιεργεί και να αναπτύσσει το άθλημα της Σωματικής Διάπλασης & του Φίτνες σε όλη την Ελλάδα ούτως ώστε να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Φίτνες (ΙFBB) η οποία από τον Δεκέμβριο του 2019 της έχει αναθέσει την εκπροσώπηση του αθλήματος στην χώρα μας.

Η ΠΟΣΔ είναι και θα παραμείνει ανοιχτή και έτοιμη να δεχτεί όσους επιθυμούν να ενταχτούν στην οικογένεια της Σωματικής Διάπλασης & του Φίτνες και να συμμετέχουν στην αναγέννηση του αθλήματος στην Ελλάδα.

Διαβάστε την απόφαση εδώ

Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Φίτνες (ΠΟΣΔ)

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ