Εβδομαδιαίο καθάρισμα σπιτιού – Μικρά tips για να μην σας πέσει βαρύ

- Advertisement -

Είναι γεγονός ότι το σπίτι χρειάζεται μία φορά την εβδομάδα ένα συμμάζεμα – καθάρισμα για να μπορείτε να μένετε άνετα μέσα σε αυτό εσείς και η οικογένεια σας.

- Advertisement -

 

Αρκετές νοικοκυρές, αφήνουν όλες τις δουλειές για το σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χαρούν τον ελεύθερο χρόνο τους όπως θα ήθελαν. Οργανώστε τις δουλειές σας, αφιερώνοντας ένα μισάωρο κάθε μέρα για να έχετε έτοιμα ορισμένα δωμάτια ή ακόμα και μία ντουλάπα που θέλει οργάνωση.

Βοηθοί σας σε όλο αυτό είναι οι σκούπες, οι σφουγγαρίστρες, τα φαράσια, τα ξεσκονόπανα και ό,τι άλλο έχετε βρει ότι καλύπτει τις ανάγκες σας και σας κάνει να κερδίζετε παραπάνω χρόνο!

Επιλέξτε μία απορροφητική σφουγγαρίστρα

Καλές είναι και οι απλές σφουγγαρίστρες του super market όμως οι περισσότερες αφήνουν νερά και λεκέδες στο πάτωμα.

Η σφουγγαρίστρα από μικροφίρμπα είναι πολύ απορροφητική και περνάει από κάθε γωνία, παίρνοντας κάθε σκόνη από τα δύσκολα σημεία που άλλες σφουγγαρίστρες δεν φτάνουν. Μπορείτε να την παραγγείλετε από εδώ και σε 48 ώρες θα έρθει στην πόρτα σας.

Επιλέγοντάς την, μπορείτε να έχετε πεντακάθαρο πάτωμα, με ένα μόνο πέρασμα, εξοικονομώντας χρόνο!

Σκούπα μαζί με φαράσι

Η σκούπα μαζί με το φαράσι είναι από τις καλύτερες αγορές σας. Το μεταλλικό φαράσι είναι ορθοπεδικό και βοηθάει ώστε να μαζεύετε κάθε σκόνη όρθιοι, χωρίς να κινδυνεύει η μέση σας. Το μάζεμα των σκουπιδιών γίνεται παιχνιδάκι και πολύ εύκολη υπόθεση, ακόμα και όταν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος.

Ξεσκονιστήρια

Επιλέξτε ξεσκονόπανα με μικροφίμπρα, που φυλακίζουν την σκόνη και με ένα πέρασμα έχετε καθαρές επιφάνειες. Συνδυάστε τα με ένα απορρυπαντικό τύπου χλωρίνη για να μυρίζει υπέροχα το σπίτι σας!

Θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, online; Μπείτε στο oneservices-eshop.gr για να μεταφερθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

 

- Advertisement -

________________