Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΗΛΕΙΑΝεκρή βρέθηκε από βοσκό 41χρονη μέσα στο αυτοκίνητο της σε δασική περιοχή

Νεκρή βρέθηκε από βοσκό 41χρονη μέσα στο αυτοκίνητο της σε δασική περιοχή

Στο πένθος έχει βυθιστεί από το πρωί της Δευτέρας η ευρύτερη περιοχή της Φολόης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας μετά το άκουσμα του θανάτου της 41χρονης Ν.Κ. , η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της σε δασική περιοχή.

Μια γυναίκα που αφήνει πίσω της, τα τρία παιδιά της και τον άντρα της, να προσπαθήσουν να ζήσουν με την απώλεια της. Χωρίς την μάνα και την σύζυγο….

Η 41χρονη είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Κυριακής και δυστυχώς οι αγωνιώδεις προσπάθειες συγγενών και φίλων για να την βρουν ολοκληρώθηκαν με τον πιο τραγικό τρόπο.

Ένας βοσκός, νωρίς το πρωί, είδε το αυτοκίνητο της και πλησιάζοντας σε αυτό βρήκε την γυναίκα νεκρή στην θέση του οδηγού, στο αυτοκίνητο που δεν ήταν κλειδωμένο.

Επιλογή της ή κάτι άλλο;

Η 41χρόνη με καταγωγή από την περιοχή της Αμαλιάδας είχε παντρευτεί και ζούσε με την οικογένεια της στην Τ.Κ Αχλαδινής του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Με τον σύζυγό της Γιάννη, ο οποίος είναι κομμωτής στο επάγγελμα, είχαν αποκτήσει τρία παιδιά ζούσαν σύμφωνα με τις πληροφορίες μία απλή και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ζωή.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για την ευτυχισμένη αυτή οικογένεια.

Το πρώτο χτύπημα ήρθε με ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας που χτύπησε την 41χρονη και την ανάγκασε να ξεκινήσει να δίνει την δική της μάχη.

Μία μάχη με αξιοπρέπεια και πολύ δύναμη.

Το δεύτερο χτύπημα ήρθε με τις ψυχολογικές επιπλοκές που προξένησε στην 41χρονη όλη αυτή η προσπάθεια.

Όσο και να θέλεις να είσαι δυνατός, όσο και να θέλεις να βγεις νικητής πολλές φορές δεν τα καταφέρνεις….

Τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η 41χρονη Ν., λυγισμένη από όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή της, με υπερβολική δόση χαπιών.

Όμως οριστικές απαντήσεις, για τα αίτια θανάτου θα δοθούν με την ολοκλήρωση της νεκροψίας και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

πηγή www.patrisnews.com

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ