Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤουρνουά Beach Volley της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου

Τουρνουά Beach Volley της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου

Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ομόνοια Ναυπάκτου θα πραγματοποιήσει μια σειρά τουρνουά Beach Volley κατά τον μήνα Ιούλιο στην Πάτρα και την Ναύπακτο με την ονομασία Beach Volley Festival 2020.

Η διεξαγωγής του προβλέπει δύο Σαββατοκύριακα στην Πάτρα στις εγκαταστάσεις της Πλαζ (18-19 Ιουλίου & 1-2 Αυγούστου) και ένα στην Ναύπακτο (25-26 Ιουλίου).

Οι αγωνιστικές κατηγορίες είναι ανδρών και γυναικών.
Πρόκειται για ένα τουρνουά υψηλών προδιαγραφών, εγκεκριμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, στο οποίο είναι προφανές πως θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα για τον covid 19.

Το κόστος συμμετοχής ανά αγωνιζόμενο είναι 5€ / Σαββατοκύριακο και περιλαμβάνει δωρεάν την αγωνιστική φανέλα της διοργάνωσης ενώ θα παρέχονται στους αθλητές φρούτα, μπάρες δημητριακών και νερά δωρεάν.
Στους δυο πρώτους νικητές της κάθε διοργάνωσης θα μοιραστούν τεχνολογικά δώρα αξίας 500 ευρώ για τις δύο κατηγορίες ανά διοργάνωση.
Στην τελική φάση θα συμμετέχουν 12 ομάδες ανά κατηγορία (άντρες/γυναίκες). Στο πρώτο τουρνουά (18-19 Ιουλίου στην Πάτρα) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι οκτώ πρώτες ομάδες θα μπουν απευθείας στην τελική φάση ενώ αν χρειαστεί οι υπόλοιπες θα δώσουν προκριματικά.

Για τη δεύτερη και τρίτη αγωνιστική σε Ναύπακτο και Πάτρα οι αθλητές κατοχυρώνουν βαθμολογία από το πρώτο τουρνουά για να μπουν στην τελική φάση. Η διοργάνωση έχει τη δυνατότητα να δώσει μία wild card ανά τουρνουά.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6909199081 (Έφη) και 6972090641 (Ντίνος)και τα email: [email protected] και [email protected] το αργότερο ως το βράδυ έκαστης Πέμπτης ανά διοργάνωσης.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ