Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠΑ.Σ.ΠΑ.: Εισαγγελική παρέμβαση για το μηχάνημα SEA ACCESS - Επιστολές σε Δήμο...

ΠΑ.Σ.ΠΑ.: Εισαγγελική παρέμβαση για το μηχάνημα SEA ACCESS – Επιστολές σε Δήμο Ναυπλίου, Επιδαύρου και ΚΕΔΕ

Ο ΠΑ.Σ.ΠΑ. ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ SEA ACCESS ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!

“Εδώ και καιρό προσπαθούμε θεσμικά να φέρουμε κάποιους ανθρώπους απέναντι στις ευθύνες τους. Όπως και προσπαθήσαμε πολλές φορές να δούμε την εφαρμογή του εν λόγω μηχανήματος με ανάπηρους χρήστες γιατί μέχρι τώρα, όλα τα δημοσιευμένα βίντεο από πλευράς της εταιρείας ήταν και ελλειπή και με αρτιμελείς χρήστες.

Το ποτήρι ξεχείλησε σήμερα με την δημοσίευση του βίντεο https://youtu.be/zA1k4elaK6k από τους “ΑμεΑ εν δράσει” τους οποίους ευχαριστούμε και συγχαίρουμε.

Τρία πράγματα μας ενοχλούν πάρα πολύ: το ένα είναι ότι κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των αναπήρων χρηστών του μηχανήματος, το δεύτερο είναι οι φωτογραφικοί διαγωνισμοί ανάθεσης που εκπονεί η διαχειριστική αρχή και τρίτο και κυριώτερο το ότι δεν προσφέρει αυτονομία στο μεγαλύτερο ποσοστό κινητικά αναπήρων με αποτέλεσμα να αυτοακυρώνει τον σκοπό για τον οποίο εκπονήθηκε το συγκεκριμένο ΕΣΠΑ. Με αυτή μας την παρέμβαση δεν τελειώσαμε. Μόλις αρχίσαμε…

ΠΑΣΠΑ Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ