Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Εκδηλώσεις στο πλαίσιο της "ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2020" τον Αύγουστο

Ναύπλιο: Εκδηλώσεις στο πλαίσιο της “ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2020” τον Αύγουστο

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλίου, τον ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, την Λιμενική Αρχή Ναυπλίου και τον Σύλλογο των Απανταχού Ναυπλιέων “Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ” θα πραγματοποιήσει και φέτος εκδηλώσεις στο πλαίσιο της “ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2020”.

Οι εκδηλώσεις, βέβαια, θα είναι προσαρμοσμένες στην ιδιαιτερότητα της κατάστασης λόγω των μέτρων προστασίας έναντι του κορωναϊού (covid-19).

Στο πλαίσιο των παραλλήλων εκδηλώσεων της “ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2019” θα ξεκινήσει το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 έκθεση έργων ζωγραφικής και γλυπτικής καλλιτεχνών από το Ναύπλιο και την Αργολίδα (και όχι μόνον), σε επιλεγμένα σημεία της παλιάς πόλης. 

Τα επίσημα εγκαίνια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Τριών Ναυάρχων το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020.

Παρά τις αντιξοότητες της παγκόσμιας λόγω covid-19 κρίσης, έχουμε την βεβαιότητα ότι οι εκδηλώσεις θα σημειώσουν μεγαλύτερη επιτυχία από τις ανάλογες των προηγούμενων ετών και η πόλη μας θα κατακλυστεί και πάλι από χιλιάδες επισκεπτών.

Με τις εκδηλώσεις της “ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ” απονέμουμε τιμή στο υγρό στοιχείο και στους ανθρώπους που το υπηρετούν, ενώ παράλληλα υπηρετούμε έναν θεσμό για τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης.

Καλούμε, λοιπόν, τους Ναυπλιείς καλλιτέχνες αλλά και τους καλλιτέχνες που αγαπούν το Ναύπλιο, να λάβουν ενεργό μέρος στις εκδηλώσεις της “ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2020”, εκθέτοντας τα έργα τους και προβάλλοντας την πολιτιστική ζωή της πόλης μας, σε ένα θεσμό που ήδη έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των πολιτών και των επισκεπτών μας.

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό της δραστηριότητας και την συμμετοχή σας στην έκθεση, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας κυρία Κατερίνα Μπεκιάρη (τηλ. 6944411458), η οποία και έχει αναλάβει τον συντονισμό της συγκεκριμένης δράσης.

Επειδή το έως τώρα ενδιαφέρον είναι αυξημένο σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, παρακαλούμε τους καλλιτέχνες που θέλουν να λάβουν μέρος στην έκθεση και δεν συμμετείχαν στις μέχρι σήμερα “ΝΑΥΠΛΙΑΔΕΣ” να αποστείλουν δείγμα του έργου τους. 

Επίσης παρακαλούνται οι καλλιτέχνες να αποστείλουν σύντομο βιογραφικό τους σημείωμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου.

                                                             Από το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ