Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠανελλαδικές εξετάσεις 2020: Που θα δείτε τις βαθμολογίες

Πανελλαδικές εξετάσεις 2020: Που θα δείτε τις βαθμολογίες

Η Βαθμολογία των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 προγραμματίζεται να ανακοινωθεί σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 μετά τις 12:00 το μεσημέρι στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Οι βαθμολογίες πατήστε   https://www.minedu.gov.gr/

Υστερα από έναν… μαραθώνιο δύο και πλέον εβδομάδων οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ που διαγωνίστηκαν στις πανελλήνιες εξετάσεις με το νέο, αλλά και με το παλαιό σύστημα θα μάθουν τις βαθμολογίες που έλαβαν στα μαθήματα που διαγωνίστηκαν κατά το προηγούμενο διάστημα.

Ακολούθως, οι υποψήφιοι θα κληθούν να πραγματοποιήσουν την συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου 2020, με το οποίο θα δηλώσουν την επιθυμία τους να υπαχθούν σε διάφορες σχολές ανά την επικράτεια.

Υπενθυμίζεται ότι για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν από το υπουργείο Παιδείας θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά στοιχεία του ανά εξεταζόμενο μάθημα.

Στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις έλαβαν μέρος περίπου 100.000 υποψήφιοι για εισαγωγή στις 77.970 θέσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ