Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆργος: Το "ευχαριστώ" του Δημήτρη Καμπόσου στον Γιώργο Διδασκάλου ...(+ΒΙΝΤΕΟ)

Άργος: Το “ευχαριστώ” του Δημήτρη Καμπόσου στον Γιώργο Διδασκάλου …(+ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μεγάλο έργο που δυστυχώς για χρόνια δεν έχει εκτελεστεί είναι αυτό του Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους. Ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος δεν έχει σταματήσει να φωνάζει όλα αυτά τα χρόνια για την αναγκαιότητα, αλλά και την υποχρέωση όλων μας προς το παρελθόν του Άργους, η πόλη να έχει το δικό της σύγχρονο Μουσείο.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Οι προσπάθειες και οι υποσχέσεις αυτή την φορά υλοποιούνται. Η ύπαρξη ενός συντοπίτη μας στην καίρια θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού ήταν ο μοχλός για να μπει μπροστά το όνειρο όλων των Αργείων. Ο Γιώργος Διδασκάλου δουλεύοντας σκληρά κάνει πραγματικότητα το ένα μετά το άλλο όλα εκείνα τα έργα που μας συνδέουν με τους προγόνους μας. Κρατούν όρθια την ιστορία μας. 

Όπως τονίζει και ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος στο βίντεο αυτής της ανάρτησης έχει ήδη υπογραφεί η χρηματοδότηση του έργου ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ. 

Το Άργος έχει τις υποδομές για να δεχτεί τους επισκέπτες του. Είναι πανέτοιμο να δεχτεί όλους αυτούς που από τα πέρατα της οικουμένης θέλουν να δουν με τα μάτια τους το πως ήταν και το πως λειτουργούσε η Αρχαία πόλη του Άργους…

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ