Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Eπίσκεψη του υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθού στο Νοσοκομείο Άργους...

Αργολίδα: Eπίσκεψη του υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθού στο Νοσοκομείο Άργους …(ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Ενημερωτική επίσκεψη είχαμε σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 του πρώην υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθού στο Νοσοκομείο Αργολίδας. 

 

Το ΒΙΝΤΕΟ: 


Ο κ. Ξανθός όπως είπε, ήρθε να ενημερωθεί για την κατάσταση του Νοσοκομείου και ανέφερε ότι πρέπει να ετοιμαστούμε όσο είναι δυνατόν περισσότερο για να αντιμετωπίσουμε ένα νέο κύμα διάδοσης του κοροναϊού όποτε και εάν αυτό συμβεί.

Ο πρώην υπουργός να θυμίσουμε ότι είχε σταθεί θετικά στην επιλογή της κυβέρνησης να τοποθετήσει τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα στην καίρια θέση του επικεφαλής στον αγώνα για την αντιμετώπιση της διασποράς του κοροναϊού. Είχε μάλιστα πλέξει το εγκώμιο του κ. Τσιόδρα λέγοντας ότι ακόμη και αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία επιλογή του θα ήταν το ίδιο άτομο για την ίδια θέση.

Ο κ. Ξανθός στην περιοδεία του σήμερα στην Αργολίδα ακολουθείτο από τον βουλευτή του νομού Γιάννη Γκιόλα και τον πολιτευτή Γιώργο Γαβρήλο.

Στο βίντεο της ανάρτησης μιλούν στην κάμερα εκτός από τον κ. Ξανθό και τους Γκιόλα και Γαβρήλο και η διευθύντρια του Νοσοκομείου Μαρία Σαρίδη και ο αναπληρωτής Θεόδωρος Βασιλόπουλος. Το τι είπαν στο βίντεο αυτής της ανάρτησης.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ