Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆργος: Όρθρος με αρτοκλασία από το Σύλλογο Α.με.Α "ΟΔΥΣΣΕΙΑ" προς τιμή της...

Άργος: Όρθρος με αρτοκλασία από το Σύλλογο Α.με.Α “ΟΔΥΣΣΕΙΑ” προς τιμή της προστάτιδάς του Αγίας Υπομονής

Την Κυριακή 28 Ιουνίου ο Σύλλογος Α.με.Α “ΟΔΥΣΣΕΙΑ” τίμησε την προστάτιδά του Αγία Υπομονή οργανώνοντας όρθρο με αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ‘Ακοβας.

Στη λειτουργία συμμετείχαν η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού τμήματος Αργους και Δήμητρα Μουρλούκου καθώς και η νοσηλεύτρια εκπαιδεύτρια κα Μαρία Σταματοπούλου ο αντιπρόεδρος και η γραμματέας του συλλλόγου Καρκινοπαθών και φίλων Νομού Αργολίδας “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” κος Ελευθεριάδης Μιχαήλ και και Βασιλική Βαλαβάνη. Το Δ.Σ τα μέλη και οι φίλοι ενώσαμε τις προσευχές μας στην προστάτιδά μας για να μας δίνει υγεία δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε το δύσκολο αγώνα μας.

Ευχαριστούμε θερμά τη Τζωρτζιάνα Τσαμπάση για τη δωρεά κατεψυγμένων προιόντων και Αρτοποιείο Στεφανόπουλου στο Ναυπλιο για το ψήσιμο τους
Θερμές ευχαριστίες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στην ‘Ακοβα , τον ιερέα κο Θεοδόσιο Μπονταίτη τους ψάλτες και το προσωπικό του κυλικείου του Ιερού Ναού που μας φιλοξένησαν αφιλοκερδώς προσφέροντας το αντίστοιχο ποσόν στο Σύλλογό μας.

Και του χρόνου με υγεία!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Το Δ.Σ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ