Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρητών και Φίλων της Κρήτης Ν.Αργολίδας στο Τολό...

Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρητών και Φίλων της Κρήτης Ν.Αργολίδας στο Τολό Ναυπλίου

Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και Διενέργειας Αρχαιρεσιών των μελών του μη κερδοσκοπικού Σωματείου με την επωνυμία «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ» και διακριτικό τίτλο «Ο ΜΙΝΩΑΣ»

Σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου καλούνται τα μέλη αυτού στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 28η Ιουνίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 μέχρι 13:30 στο Τολό και συγκεκριμένα στην πλατεία με το μνημείο Κρητών Αγωνιστών, δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο Τολού (οδός Μπουμπουλίνας αρ.21), προκειμένου να αποφασίσουν επί των κατωτέρω θεμάτων ημερησίας διάταξης

1.Απολογισμός πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και συνοπτική παρουσίαση του έργου και των δράσεων της προηγούμενης χρονιάς.
2. Απολογισμός ταμειακής διαχείρισης της προηγούμενης χρονιάς.
3. Προϋπολογισμός της επόμενης χρονιάς. 4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής. 5. Απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου.
6. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, ορίζεται ότι η επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 5η Ιουλίου 2020, ώρα 10:30, στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια ανωτέρω θέματα, χωρίς τη δημοσίευση νέας πρόσκλησης.

Δηλώσεις υποψηφιοτήτων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή θα γίνονται δεκτές από τον Πρόεδρο Παναγιώτη Παπαϊωάννου (τηλ. 6993484487), την Αντιπρόεδρο Ειρήνη Ασκοξυλάκη (τηλ. 6944597800) και τη Γενική Γραμματέα Σοφία Βεϊσάκη (τηλ.6977718677) καθώς και στο e-mail της Ένωσης [email protected].

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παναγιώτης Παπαϊωάννου                Σοφία Βεϊσάκη

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ