Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚαι το Νοσοκομείο Αργολίδας ΝΜ Άργους έχει επιλεγεί για τις δωρεές του...

Και το Νοσοκομείο Αργολίδας ΝΜ Άργους έχει επιλεγεί για τις δωρεές του αγώνα Virtual SNF Run 5 χιλιομέτρων

Το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας /ΝΜ ‘Αργους είναι μέσα στα 81 νοσοκομεία που αναφέρει το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το προαιρετικό προτεινόμενο ποσό δωρεάς από τον κάθε δρομέα είναι €5 και θα διατεθεί σε ένα από τα 81 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα της επιλογής σας. Με την επιπλέον συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα τριπλασιαστεί και θα δοθεί στα νοσοκομεία, μεγαλώνοντας το δώρο που όλοι οι δρομείς έχετε προσφέρει

Είσαι νέος δρομέας ή έχεις γράψει εκατοντάδες χιλιόμετρα τρέχοντας; Στον αγώνα Virtual SNF Run 5 χιλιομέτρων δεν έχει σημασία η εμπειρία, οι επιδόσεις και η ηλικία, αυτό που μετράει είναι ότι τρέχουμε όλοι μαζί, ξεχωριστά, για καλό σκοπό. Κάντε την εγγραφή σας στον αγώνα Virtual SNF Run και τρέξτε τη δική σας διαδρομή, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, για να στηρίξετε 81 νοσοκομεία της χώρας.

Φέτος το καλοκαίρι, στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival RetroFuture, o αγώνας SNF Run επιστρέφει σε μια διαφορετική virtual εκδοχή, διατηρώντας, όπως κάθε χρόνο, τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και την ίδια χαρά της συμμετοχής. Σε αυτόν τον αγώνα, εσείς επιλέγετε την ημέρα που θέλετε να τρέξετε, από τις 15 – 21 Ιουνίου, με ποιον θα τρέξετε -μόνοι, με φίλους ή την οικογένειά σας-, πόσο γρήγορα ή αργά -μπορείτε ακόμη και να περπατήσετε- αλλά και πού θα τρέξετε꞉ στο πάρκο της πόλης, στο χωριό, στην παραλία, με φόντο το βουνό, στον διάδρομο, στον κήπο, στη βεράντα και στις σκάλες του σπιτιού σας!

Λάβετε μέρος, με τέσσερα απλά βήματα꞉  Εδώ

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ