2+1 λιχουδιές και συμπληρώματα διατροφής για σκύλους

- Advertisement -

Για να έχει μακροζωία ο αγαπημένος σας σκυλάκος θα πρέπει να κάνετε σωστές επιλογές όχι μόνο προς τη διατροφή του αλλά και ως προς τα συμπληρώματα που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή του και για την πρόληψη ορισμένων παθήσεων που μπορεί να είναι επιρρεπής.

- Advertisement -


Το Pets & Friends σας βοηθάει να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε συμπληρώματα διατροφής για σκύλους που θα σας λύσει τα χέρια. Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν online και η παράδοση αυθημερόν σε πολλές περιπτώσεις εντός Αττικής.

Οι αρθρώσεις του σκύλου σας με τα χρόνια φθίνουν, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην κίνηση και στην ευελιξία του. Το premium πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα της Panzi Pet διαρκεί για θεραπεία 2 μηνών και μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα οφέλη στον σκύλο σας. Με πρωτοπόρα συστατικά το ασβέστιο και τον φώσφορο, τα οστά και οι χόνδροι διατηρούνται υγιείς. Μπορεί να ληφθεί από κάθε ηλιακή ομάδα.

Λιχουδιά για την βόλτα και την επιβράβευση

Λιχουδιές σκύλων – Χωρίς αυτές δεν μπορεί! Η αναζήτηση λιχουδιών είναι αγαπημένη συνήθεια των σκύλων και οι Pafurs κοτόπουλο είναι ό,τι πρέπει για την επιβράβευσή του κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Στην μεγάλη ποικιλία του pet shop θα βρείτε και πιο γλυκές γεύσεις.

Το λάδι σολωμού για σκύλους από φρέσκο σολομό της Perfect Pet είναι ένα από τα δημοφιλέστερα συμπληρώματα που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο. Διασφαλίζει ότι ο σκύλος λαμβάνει την επαρκή ποσότητα από Ω3 λιπαρά οξέα, αμινοξέα και πρωτεΐνες. Επιπλέον προσφέρει καλή καρδιακή λειτουργία και προστατεύει τις αρθρώσεις.

Βρείτε το από εδώ. Αποτελεί μία θαυμάσια επιλογή για σκύλους με θαμπό τρίχωμα και ξηρότητα στην επιδερμίδα τους.

Όλες οι σκυλο-αγορές σας, Pets Friends, με 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά!

 

 

- Advertisement -

________________