Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη είχε το ΔΣ...

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη είχε το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ συναντήθηκε χθες 23 Ιουνίου 2020 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας,

αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. ΚΑΤΣΙΡΗ Σπυρίδωνα, τον Αντιπρόεδρο κ. ΜΠΑΡΛΑ Απόστολο και Γεν. Γραμματέα κ. ΜΠΡΑΓΚΑ Ανδρέα, καθώς και του προέδρου του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Χρήστου.

Στην συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα συζητηθήκαν τα κυριότερα θέματα που απασχολούν την Δ.Α. Αργολίδος.
Επίσης συζητήθηκαν και αναλύθηκαν όλα τα προβλήματα που προέκυψαν το τελευταίο δίμηνο στην περιοχή αρμοδιότητας του Α.Τ. Ερμιονίδας.
Συζητήθηκε το κτιριακό πρόβλημα των υπηρεσιών του Δήμου Άργους – Μυκηνών το οποίο παραμένει άλυτο εδώ και καιρό.

Από την πλευρά του, ο κ. Αρχηγός ανέφερε ότι γνωρίζει τα προβλήματα της Ένωσης μας και εργάζεται πάνω σε αυτά.
Στην συζήτηση προταθήκαν αμφότερα λύσεις οι οποίες θα δρομολογηθούν άμεσα.
Επιπλέον κατατέθηκε υπόμνημα στο οποίο αναφέρονται τα προβλήματα αναλυτικά και μας διαβεβαίωσε ότι θα δώσει λύσεις άμεσα σε όσα από αυτά τα θέματα μπορεί.

Η Ένωση μας ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για την προθυμία που έδειξε να μας ακούσει αλλά κυρίως να επιλύσει προβλήματα που μας ταλανίζουν εδώ και χρόνια, όπως και για την δέσμευση του για περαιτέρω συνεργασία με κοινό στόχο την καλυτέρευση της καθημερινότητας του Έλληνα αστυνομικού.”

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ