Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΓυαλιά προστασίας & αεροβόλα τουφέκια - Ασκηθείτε στην σκοποβολή με ασφάλεια!

Γυαλιά προστασίας & αεροβόλα τουφέκια – Ασκηθείτε στην σκοποβολή με ασφάλεια!

Η σκοποβολή είναι ένα χόμπι με αρκετούς οπαδούς που παραμένουν πιστοί στον στόχο τους και στην ενασχόλησή τους με το άθλημα για χρόνια, με σκοπό την επίτευξη υψηλότερων ρεκόρ και επιδόσεων. Πρόκειται για μία δημιουργική απασχόληση που διατηρεί το μυαλό και την αντίληψη σε «φόρμα» και είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία και φυσική κατάσταση.

 

Αρκεί να έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό και ισχυρή θέληση να πετύχετε τους στόχους σας!

Είτε είστε έμπειρος στην σκοποβολή είτε αρχάριος, στο ηλεκτρονικό κατάστημα Survival θα βρείτε πολλές επιλογές από γυαλιά σκοποβολής και αεροβόλα που θα σας εξοπλίσουν για να στοχεύσετε στην απόσταση που επιθυμείτε με την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Την επόμενη φορά που θα πάτε στο σκοπευτήριο, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε να προπονηθείτε, με αυτά:

Kit γυαλιών ασφαλείας Cobra

Σας παρουσιάζουμε από την BOLLE SAFETY, ένα ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας ματιών κατά τη διάρκεια της σκοποβολής, το οποίο εκτός από φακούς με άριστες προδιαγραφές, εμπεριέχει και ρυθμιζόμενους βραχίονες για να εφαρμόζουν τέλεια τα γυαλιά στο κεφάλι και στην μύτη. Οι 3 διαφορετικοί φακοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από το σκοπευτήριο και σε διάφορες εργασίες, κατά τις οποίες είναι αναγκαίο να προστατεύετε τα μάτια σας. Έρχονται στον χώρο σας σε μία λεπτή θήκη μεταφοράς από μικροΐνες που περιέχει και κορδόνι λαιμού από Polyester. Κάντε τη παραγγελία σας πανεύκολα, από εδώ.

Επιλέξτε ανάμεσα σε αεροβόλο Norica & Bam

Στην αγορά υπάρχουν πολλά αεροβόλα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Μία καλή έρευνα αγοράς και μερικές συμβουλές από κάποιον που γνωρίζει τι υπάρχει στα καταστήματα και κάνει σκοποβολή είναι μία πολύ καλή αρχή για να αγοράστε το πιστόλι που θα ταιριάζει στο επίπεδό σας.

Σύμφωνα με τις πωλήσεις που καταγράφονται και την ζήτηση που υπάρχει, σας προτείνουμε το αεροβόλο τυφέκιο της BAM ή το αεροβόλο της Norica με 10% έκπτωση που μπορείτε να βρείτε από εδώ.

Μην ξεχνάτε, ότι για να ολοκληρώσετε την παραγγελία του αεροβόλου πιστολιού στο Survival χρειάζεται η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμβουλή σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα όλων των προϊόντων που αφορούν την σκοποβολή.

Για περισσότερο εξοπλισμό σκοποβολής, πλοηγηθείτε στην μεγάλη ποικιλία του Survival!

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ