Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΦτιάχνοντας και αγοράζοντας την βαλίτσα των διακοπών σας

Φτιάχνοντας και αγοράζοντας την βαλίτσα των διακοπών σας

Κοντοζυγώνει το επόμενο ταξιδάκι σας και αρχίζετε να κάνετε τις ετοιμασίες σας; Το πρώτο σας μέλημα θα είναι φυσικά να φτιάξετε την βαλίτσα σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μία βαλίτσα που να σας βολεύει. Ή μήπως όχι;

Δείτε παρακάτω μερικές βαλίτσες καμπίνας και σακ βουαγιάζ που έχουν χιλιάδες πωλήσεις σαν τα πιο άνετα και ευρύχωρα αλλά και μερικά tips για να οργανώσετε εύκολα και γρήγορα την βαλίτσα σας.

Επιλέξτε τις σωστές αποσκευές

Καλό είναι να έχετε στην ντουλάπα σας τουλάχιστον δύο αποσκευές, δηλαδή μία βαλίτσα και ένα σακ βουαγιάζ.

Σας προτείνουμε την βαλίτσα trolley της Delsey από την premium σειρά Chatelet Air Angora που έχει κάνει θραύση. Πρόκειται για μία αποσκευή που ίσως την κληρονομήσουν και τα παιδιά σας εξαιτίας της ποιότητας και των κορυφαίων χαρακτηριστικών που έχει.

Η άθραυστη κατασκευή της προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση, οι ρόδες της δεν ακούγονται στο πέρασμά τους, το φερμουάρ ασφαλείας είναι από τα πιο δυνατά της αγοράς και οι λειτουργικοί της χώροι πραγματικά θα σας εντυπωσιάσουν. Βρείτε περισσότερα για την βαλίτσα καμπίνας Low Cost Travel από εδώ.

Το σακ βουαγιάζ της Kipling θα σας λύσει τα χέρια όταν θα θέλετε επιπλέον χώρο επειδή δεν θα χωράει άλλα αντικείμενα η βαλίτσα σας. Επιπλέον αποτελεί κορυφαία επιλογή για την προπόνηση ή μία εκδρομή. 33 λίτρων και ανθεκτικό στην υγρασία, θα το λατρέψετε!

Πακετάρετε σωστά

Μερικοί κανόνες μπορούν να σας σώσουν από τα ευτράπελα του πακεταρίσματος. Πρώτον τοποθετήστε τα αντικείμενά σας κατά ομάδες και σε σακούλες διαφορετικών αποχρώσεων.

Έπειτα εκμεταλλευτείτε τις μικρές τσεπούλες και θήκες για να βάλετε ακόμα και εκεί πράγματα.

Πριν ξεκινήσετε να φτιάχνετε την βαλίτσα σας, κάντε την λίστα με όλα σας τα υπάρχοντα που θα μεταφέρετε, από το μαγιό σας μέχρι το σαμπουάν σας.

Τέλος, μην μπαίνετε στην διαδικασία να διπλώσετε όλα σας τα ρούχα, αλλά απλώστε τα όσο το δυνατόν πιο ανοιχτά στην βαλίτσα. Έτσι θα πιάνουν λιγότερο χώρο!

Αγοράστε τις δικές σας αποσκευές και είδη ταξιδιού μέσα από το Bag Stories!

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ