Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΚαλοκαιρινά ανδρικά ρούχα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στο νησί

Καλοκαιρινά ανδρικά ρούχα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στο νησί

Οι διακοπές είναι μία εποχή που πακετάρεις στην βαλίτσα τα πιο extreme σου ρούχα, είναι γεγονός! Θες να φοράς στυλάτο μαγιό στην παραλία που να ταιριάζει με το μαύρισμά σου, επιλέγεις ένα πιο παρδαλό χρώμα απ’ ότι συνήθως στο κοντομάνικο μπλουζάκι σου και οι βερμούδες ή το παντελόνι σου θα έχουν κάτι trendy πάνω τους. Γέμισε την βαλίτσα σου φέτος με ρούχα που θα φοράς κάθε μέρα, θα σου χαρίζουν άνεση και θα σε κάνουν να νιώθεις ότι όντως είσαι σε διακοπές και έχεις κάνει ένα διάλειμμα απ’ όλα.

Μην παραβλέψεις το λινό, είναι το κατεξοχήν ύφασμα του καλοκαιριού

Παλαιότερα το λινό ύφασμα φοριόταν από ανθρώπους υψηλής κοινωνίας, αργότερα επεκτάθηκε η φήμη του και η αξία του έγινε προσιτή. Έτσι το λινό πουκάμισο αγαπήθηκε από πλήθος ανδρών που ξέρουν να επιδεικνύουν την γοητεία τους και το ταπεραμέντο τους. Γιατί να πάρεις φέτος λινό πουκάμισο; Δεν τσαλακώνεται με τίποτα, έχει regular γραμμή που σημαίνει ότι ταιριάζει σε σένα όποιο κι αν είναι το σωματότυπό σου και τέλος έχει έρθει η ώρα να το δοκιμάσεις κι αυτό! Διαχρονικό και πολύ αριστοκρατικό, το λινό θα ταιριάξει φέτος με όλες σου τις βερμούδες και τα chinos σου.

Ναι…αγόρασε καινούργιο chinos, αλλά να είσαι ευέλικτος με το χρώμα!

Ένα κοραλί chinos παντελόνι είναι τόσο καλοκαιρινό και μοντέρνο που σίγουρα θα συμπληρώσει το βραδινό σου look στα πάρτυ του νησιού. Πολύ καλή εφαρμογή και βαμβακερή σύνθεση. Μπορείτε να βρείτε το size σας από εδώ.

Για εσένα τον κλασικό τύπο, cargo φυσικά!

Αν στο στυλ σου είναι πιο αυστηρό, τότε μετά την βερμούδα σου επίλεξε ένα cargo παντελόνι με τσέπες, σε στενή γραμμή που θα τονίσει τα πόδια σου και θα αυξήσει σίγουρα την αρρενωπότητά σου! Το θέλεις; Κάνε κλικ, εύκολα και γρήγορα. Είναι διαθέσιμο σε 3 αποχρώσεις!

Για περισσότερες summer επιλογές από ανδρικά παντελόνια και ανδρικά πουκάμισα σε προσιτές τιμές από την 3GUYS! Δωρεάν μεταφορικά, άμεση αποστολή στην πόρτα σου.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ