Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕρμιονίδα: Βελτιώθηκαν και συντηρήθηκαν εγκαταστάσεις οδοφωτισμού και σηματοδότησης

Ερμιονίδα: Βελτιώθηκαν και συντηρήθηκαν εγκαταστάσεις οδοφωτισμού και σηματοδότησης

Ένα έργο νοικοκυροσύνης και ενίσχυσης της ασφάλειας και όχι μεγάλης οικονομικής δαπάνης ολοκληρώθηκε στην Ερμιονίδα και το προβάλλει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος με δικό του ποστ.

Αναφέρει ο κ. Μαλτέζος:

Ολοκληρώθηκε χθες στην Ερμιονίδα το έργο «Συμπλήρωση, Βελτίωση και Συντήρηση Εγκαταστάσεων Οδοφωτισμού και Φωτεινής Σηματοδότησης» αρμοδιότητας Π.Ε. Αργολίδας. Τα συνεργεία μας δούλευαν από την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή της Ερμιονίδας για να μπορέσει να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο έργο που θα συμβάλλει τόσο στην ασφαλή διέλευση των οχημάτων όσο και στην αισθητική αναβάθμιση της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα:

📌Αντικαταστάθηκαν λαμπτήρες και συστήματα αφής και σβέσης του φωτισμού

📌Πραγματοποιήθηκε επισκευή φωτιστικών στους κόμβους των Διδύμων και Θερμησίας-Ερμιόνης-Ηλιοκάστρου.
Ο φωτισμός στους εν λόγω κόμβους δε λειτουργούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα και για το λόγο αυτό με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συντήρησης επισπεύθηκε η ανάλογη επέμβαση.

📌 Επίσης στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο ψηφίστηκε και η δαπάνη σύνδεσης των έξη πίλλαρ με τη ΔΕΔΔΗΕ για την ηλεκτροδότηση του έργου Κρανίδι – Πόρτο Χέλι που και αυτό ολοκληρώθηκε.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα λέμε ότι η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα μας. Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της στους οδικούς άξονες αρμοδιότητάς της βελτιώνοντας θεαματικά την ποιότητα φωτισμού των δρόμων.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ