Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕπιμελητήριο Αργολίδας: Άνοιξε η πλατφόρμα για την απόκτηση του σήματος «Health...

Επιμελητήριο Αργολίδας: Άνοιξε η πλατφόρμα για την απόκτηση του σήματος «Health First»

Το Επιμελητήριο Αργολίδας από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα υπέβαλλε προς έγκριση στο Υπουργείο Τουρισμού ως όφειλε το εκπαιδευτικό υλικό με το οποίο θα κατάρτιζε δωρεάν τα μέλη του αλλά έως σήμερα δεν έλαβε καμία απάντηση .

Αντιθέτως όπως μας  ενημέρωσαν από την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, τέθηκε σε εφαρμογή η πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού (www.mintour.gov.gr), για την απόκτηση Σήματος Πιστοποίησης «Health First» το οποίο είναι υποχρεωτικό για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων που θα λειτουργήσουν κατά το έτος 2020.
Το σήμα «Health First» θα αναρτάται σε εμφανές σημείο του κοινόχρηστου χώρου υποδοχής του καταλύματος και θα αποδεικνύει ότι η επιχείρηση τηρεί τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου.
Σας γνωρίζουμε ότι για τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα, το σήμα χορηγείται από το υπουργείο Τουρισμού μετά από αίτηση της επιχείρησης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (http://www.healthfirsttourism.gr/) .

Την πλατφόρμα μπορείτε να την βρείτε και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού: http://www.mintour.gov.gr/ δεξιά της σελίδα.
Παραμένουμε στη διάθεση σας εν αναμονή και των τελευταίων εξελίξεων .

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ