Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΈφυγε από τη ζωή ο 8χρονος Χρήστος – «Ξύπνησε, χαμογέλασε και...

Έφυγε από τη ζωή ο 8χρονος Χρήστος – «Ξύπνησε, χαμογέλασε και μας αποχαιρέτησε»

Ο 37χρονος Πάνος Κωστόπουλος, ο πατέρας του μικρού αγωνιστή, με πνιγμένη φωνή αναφέρεται στις τελευταίες μέρες του παιδιού και συγκλονίζει.

Στις 29 Μαΐου το απόγευμα ο Χρήστος μαζί με τον πατέρα του Πάνο Κωστόπουλο την 35χρονη μητέρα του Εριέττα και την 9,5 ετών αδελφή του Βανέσα βρισκόταν την πλατεία του Αγίου Θωμά στου Γουδή και έπαιζε μπάλα. Στιγμές μοναδικά ευχάριστες. Στιγμές απόλυτα οικογενειακές. Βέβαια ο άνισος αγώνας με την επάρατο συνεχιζόταν αλλά ο 8χρονος Χρήστος ήταν αγωνιστής και αντιμετώπιζε την κατάσταση πάντα με χαμόγελο. Αυτή η ευτυχισμένη στιγμή κράτησε όμως μόνο για δύο μέρες… Ο δυνατός πόνος στο κεφάλι τον λύγισε… Ο Χρήστος βρέθηκε στην ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 8ΧΡΟΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
Γαστούνη: Αύριο, Σάββατο, στις 11 η Εξόδιος Ακολουθία από την Παναγία Καθολική
Λόγια που συγκλονίζουν αλλά δείχνουν την δύναμη του αγγελουδιού, του 8χρονου Χρήστου από τα Καβάσιλα. «Ο Χρήστος ξύπνησε από το κώμα, μας μίλησε, μας χαμογέλασε και “βυθίστηκε” πάλι σε κώμα για να “φύγει” για πάντα από κοντά μας…». Είναι λόγια του πατέρα του Χρήστου με τον οποίο η «Πατρίς» επικοινώνησε σήμερα.

πηγή www.patrisnews.com

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ