Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: "Ακόμη ένα οραματικό έργο ξεκινά!"

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: “Ακόμη ένα οραματικό έργο ξεκινά!”

Η δέσμευσή μας προς τους καταστηματάρχες για την υλοποίηση της Δράσης << ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ – OPEN MALL >> παίρνει σάρκα και οστά.

Σε απόλυτη συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων ( δικαιούχος ) υπεγράφησαν εχθές στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου ( συνδικαιούχος) , παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρου, οι συμβάσεις μεταξύ του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κ. Βερδελή και των Συμβούλων που θα εργαστούν πάνω σε αυτή τη καινοτόμα δράση.

Σε ένα κλίμα εξαιρετικά συνεργάσιμο, εποικοδομητικό και συλλογικό από όλες τις πλευρές, συζητήθηκαν τα διαδικαστικά , παρουσιάστηκαν οι ιδέες , αναφέρθηκαν τα σημεία που πρέπει να δοθεί ώθηση και είμαστε σίγουροι ότι το Ναύπλιο θα έχει πια τη δική του Εμπορική Ταυτότητα και τα καταστήματα της πόλης θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα τους , θα αναβαθμιστούν και θα αναδείξουν την τοπική αγορά.

Ένα σημαντικό έργο πνοής με στόχο τη προσέλευση αγοραστικού κοινού προς όφελος όλων.

Το πρόγραμμα από τη πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου , θα επιμελείται Αρχιτεκτονικά ο κ. Π. Παπασωτηρίου, για την ανάδειξη ταυτότητας της Εμπορικής Περιοχής και για όλες τις επιμέρους ενέργειες της προετοιμασίας και υλοποίησης του έργου ο Οικονομολόγος κ. Γ. Παπαδημητρίου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους για την αγαστή συνεργασία.

Εκ του ΔΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ