«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής

- Advertisement -

Ο Δημήτρης Παυλής «έφυγε» σε ηλικία 61 ετών μετά από πολύμηνη μάχη για τη ζωή του.

 

- Advertisement -

Γεννήθηκε το 1959, στο Αρτεμίσιο Αρκαδίας, και αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Από το 2014 έως και το 2019 διετέλεσε δήμαρχος Τρίπολης, με το συνδυασμό “Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά”. Πριν γίνει δήμαρχος ο Δημήτρης ήταν για αρκετά χρόνια Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Υπήρξε επίσης και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

Με γραπτό συλλυπητήριο μήνυμά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρει:

«Ο Δήμος Τρίπολης απώλεσε ένα σημαντικό τέκνο του. Σε ηλικία δημιουργική ο Δημήτρης Παυλής έχασε την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής του. Ένας άνθρωπος που δεν περιορίστηκε στα «εις εαυτών» αλλά ασχολήθηκε με τα κοινά και προσέφερε κατά δύναμην.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας αλλά και ο Δήμος έχουν δεχτεί ισχυρό το αποτύπωμα της ηγετικής παρουσίας του. Ειδικά στον δεύτερο η παρουσία του ως Δημάρχου αλλά και ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας υπήρξε έντονη και ήδη κρίνεται από την τοπική μας ιστορία.
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και συμπαραστέκομαι στον εύλογο πόνο τους για την απώλεια του αγαπημένου Δημήτρη».

 

 

- Advertisement -

________________