Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Επείγουσα μεταφορά ασθενούς από κρουαζιερόπλοιο στο Νοσοκομείο

Ναύπλιο: Επείγουσα μεταφορά ασθενούς από κρουαζιερόπλοιο στο Νοσοκομείο

Απόψε Τετάρτη 27 Μαίου κινητοποίηση υπήρξε στο Λιμεναρχείο Ναυπλίου αλλά και στο ΕΚΑΒ αφού χρειάστηκε να μεταφερθεί ασθενής από πλοίο στο νοσοκομείο του Άργους.

 

Συγκεκριμένα από το απόγευμα υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του καπετάνιου του κρουαζιερόπλοιου Celebrity Constellation , του Θαλάμου Επιχειρήσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμεναρχείου Ναυπλίου για να παρασχεθεί κάθε βοήθεια σε 62 χρονο Έλληνα Ναυτικό που εργάζεται στο πλοίο και ασθενεί.

Με την άδεια του Υπουργείου το κρουαζιερόπλοιο πλησίασε το λιμάνι του Ναυπλίου και δική του λέμβο έβγαλε λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ τον ασθενή στο λιμάνι από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Άργους.

Ο ασθενής που είναι διαβητικός επί διήμερο ήταν ασθενής και χρειαζόταν νοσοκομειακή φροντίδα. Ο ιατρός του πλοίου αφού διαβεβαίωσε για την ασθένεια του 62χρονου επετράπη η αποβίβαση του. Να επισημανθεί ότι το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Constellation με 900 άτομα προσωπικό, όπως και άλλα, βρίσκεται στο Μυρτώο Πέλαγος σε καραντίνα από την αρχή σχεδόν της κρίσης του κορωναϊού.

Το πλοίο ήδη από τις 23.00 έχει αποπλεύσει με κατεύθυνση πάλι το Μυρτώο Πέλαγος.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ