Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΝεκρή 50χρονη γυναίκα που χτυπήθηκε από κεραυνό - Οι καταιγίδες και οι...

Νεκρή 50χρονη γυναίκα που χτυπήθηκε από κεραυνό – Οι καταιγίδες και οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 50χρονη που χτυπήθηκε από κεραυνό στη Σκόπελο.

Το συμβάν έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews, κεραυνός που έπεσε στη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης της περιοχής της Σκοπέλου σήμερα το πρωί σκότωσε μια γυναίκα, ηλικίας περίπου 50 ετών. Η άτυχη γυναίκα φέρεται να κεραυνοβολήθηκε την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να ενημέρωσε άμεσα και την Εισαγγελία Βόλου.

Η κακοκαιρία χτύπησε την Χαλκιδική, καθώς πολλές περιοχές επλήγησαν από έντονη χαλαζόπτωση. Σφοδρή κακοκαιρία για όλη την εβδομάδα Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει από το πρωί της Τρίτης πολλές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Έντονο πρόβλημα αντιμετώπισαν οι οδηγοί που κινούνταν στην εθνική οδό Πολυγύρου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του halkidikinews.gr. Από την έντονη χαλαζόπτωση ο δρόμος «άσπρισε» και τα αυτοκίνητα διέκοψαν την πορεία τους, σταματώντας στην άκρη του δρόμου.
Χαλαζοπτώσεις σημειώθηκαν και στο Πήλιο, ενώ πολλές περιοχές της Αττικής επλήγησαν από καταιγίδες με αστραπόβροντα.

Σύμφωνα με το meteo, μικρή περαιτέρω πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία, η οποία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 22-24 βαθμούς στα πεδινά και στις νησιωτικές περιοχές και τους 14-16 βαθμούς σε περιοχές μεγαλύτερου υψομέτρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως δυτικές διευθύνσεις και θα φτάνουν τα 7-8 μποφόρ στο Ιόνιο και τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Τα καιρικά φαινόμενα και οι χαμηλές θερμοκρασίες αναμένεται να συνεχιστούν κατά το υπόλοιπο της εβδομάδας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ