Ναύπλιο: Διαφορετικό πρόγραμμα πολιτιστικών καλοκαιρινών εκδηλώσεων ετοιμάζει ο ΔΟΠΠΑΤ

- Advertisement -

Η μετάβαση στην κανονικότητα συνεχίζεται με την επανεκκίνηση του κλάδου της εστίασης.

Στέλνοντας τις ευχές μας σε όλους τους επιχειρηματίες του Δήμου Ναυπλιέων για καλή αρχή με υγεία , ο ΔΟΠΠΑΤ, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του ,θα λειτουργήσει με τη συνεργασία των πολιτιστικών φορέων και του καλλιτεχνικού δυναμικού του Δήμου μας , για να υλοποιήσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα πολιτιστικών καλοκαιρινών εκδηλώσεων, εναρμονισμένο στους απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες προφύλαξης από τον covid -19 , με σκοπό πάντα την τόνωση της τοπικής οικονομίας .

- Advertisement -

Περιμένοντας τις αποφάσεις και τις οδηγίες από τα αρμόδια υπουργεία , αφού πραγματοποιήσουμε Δ. Σ. , σε ανοικτό χώρο (καιρού επιτρέποντος) , για να καταλήξουμε στον ανάλογο προγραμματισμό εκδηλώσεων , θα καλεστούν οι πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων και πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων και ο εμπορικός σύλλογος Ναυπλίου για να συζητηθούν οι προτάσεις για το καλοκαίρι 2020.

Τόσο η πόλη του Ναυπλίου , όσο και κάθε τουριστικό θέρετρο και χωριό του Δήμου Ναυπλιέων , έστω και με τις ιδιαιτερότητες που μας επιβάλλει ο αόρατος εχθρός μας , μέσω του ΔΟΠΠΑΤ, θα αναδείξει τη ευφορία και την αισιοδοξία που δημιουργεί ο πολιτισμός.
Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να αναπληρωθεί , όσο είναι δυνατόν , το κενό στην οικονομία του τόπου μας .
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.
Στηρίζουμε με κάθε τρόπο την πόλη μας , στηρίζουμε το Δήμο μας , στηρίζουμε και μένουμε ζωντανοί μέσα από τον πολιτισμό και την τέχνη , γιατί με αυτά η ζωή μας αποκτά ποιότητα και αισθητική.
Καλή δύναμη σε όλους !

Η Πρόεδρος
Μαρία Ράλλη – Πιτσάκη

- Advertisement -

________________