Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΧΑΪΑΔιήμερο Εθελοντισμού για τον Σύλλογο Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)

Διήμερο Εθελοντισμού για τον Σύλλογο Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο Εθελοντισμού που πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)

•Το Σάββατο 16 Μαΐου με σύνθημα “Πρόσφερε Αίμα , μοιράσου την Ζωή”, μέλη και φίλοι πρόσφεραν αίμα στο Γ.Ν. Άγιος Ανδρέας Πατρών στην
5η Εθελοντική αιμοδοσία για τις ανάγκες της τράπεζας αίματος του Συλλόγου.

•Την Κυριακή 17 Μαΐου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διαχείρισης Φυσικών και Ανθρωπογενών Καταστροφών (ΙΔΑΦΚ), με την Ομάδα των Ελλήνων Νυρεμβέργης Φυρτ Ερλάνγκεν, με φίλους και μέλη του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή, συγκέντρωση τροφίμων, Ειδών πρώτης ανάγκης, ρουχισμός και παιχνίδια για τις ανάγκες μιας εξαμελούς οικογένειας τα οποία προσφέρθηκαν σήμερα.

Θερμές Ευχαριστίες εξέφρασε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) Εφ Λγός (ΕΔ) κ. Καρυώτης Γεώργιος προς την γραμματεία και το προσωπικό της αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Αγίου Ανδρέα Πατρών για την υποδοχή και άψογη συνεργασία καθώς επίσης
στους συνεργαζόμενους φορείς, στους φίλους και μέλη του Σ.Ε.Π. που αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά με τις πράξεις τους πως ο “Εθελοντισμός Πάντα Ενώνει”.

Τέτοιες προσπάθειες αξίζει να υλοποιούνται και θα συνεχιστούν από τον Σ.Ε.Π. δίνοντας έμφαση σε πολύτεκνες οικογένειες και οικογένειες ευπαθών και ευάλωτων ομάδων προσφέροντας τα μέγιστα με το μοναδικό αντάλλαγμα τα χαμόγελα όλων όσων υποφέρουν στην περίοδο ειδικά της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο.
Συγχαρητήρια σε όλους συνεχίζουμε δυναμικά.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ