Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΈλενα Πανοβράκου: Να δώσουμε βάρος στην βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημου...

Έλενα Πανοβράκου: Να δώσουμε βάρος στην βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημου Ναυπλιέων

Στο συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη του ΔΟΠΠΑΤ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Μαΐου εκτός από την ομόφωνη ψήφιση του προϋπολογισμού αποφασίστηκε η μείωση των κονδυλίων των πολιτιστικών εκδηλώσεων, αφού λόγω τις πανδημίας οι ανάγκες έχουν διαφοροποιηθεί.


Τόνισα ως μέλος του οργανισμού ότι πρέπει σε όλες τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ναυπλιέων (γήπεδα ποδοσφαίρου και το κλειστό) να ρίξουμε μεγάλο βάρος και ειδικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού στα αποδυτήρια των ομάδων. Πρέπει να τα  φροντίσουμε να είναι καθαρά για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας των αθλητών, να βαφτούν, να επισκευαστούν οι ντουζιέρες και τα πλακάκια. Όλα αυτά με γνώμονα πάντα την διασφάλιση της δημόσιας υγείας των αθλουμένων, κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί άμεσα όπως με διαβεβαίωσαν.

Επίσης ένα δεύτερο και σημαντικό θέμα είναι ο χλοοτάπητας του γηπέδου του δημοτικού σταδίου του Ναυπλίου. Έχει υποστεί ταλαιπωρία από την προπόνηση πολλών ομάδων και από τους αγώνες που γίνονταν το Σαββατοκύριακο. Είναι ευκαιρία τώρα που προέκυψε το θέμα με την πανδημία και δεν θα υπάρχουν αθλητικές υποχρεώσεις να τον βελτιώσουμε, κάνοντας επί σπορά που ήδη εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του οργανισμού μαζί με άλλες εργασίες που θα προτείνουν οι γεωπόνοι, ώστε τη νέα χρονιά (από Σεπτέμβριο) να είναι σε καλή κατάσταση για την αποφυγή τραυματισμών των ποδοσφαιριστών.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι ως αντιπολίτευση θα επικροτώ τα σωστά που γίνονται, αλλά θα τονίζω και αυτά που είναι σε λάθος κατεύθυνση.
Πιστεύω ότι με την συνεργασία όλων μας μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

Όλοι γνωρίζουνε ότι η άθληση προσφέρει υγεία, ευεξία και βασικό μέλημα όλων μας είναι η άθληση όλων των ηλικιών.

Πανοβράκου Έλενα
Μέλος ΔΣ ΔΟΠΠΑΤ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ