Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο Επιμελητήριο Αργολίδας θα προχωρήσει κανονικά στη δωρεά της τηλεκατάρτισης επιστημόνων

Το Επιμελητήριο Αργολίδας θα προχωρήσει κανονικά στη δωρεά της τηλεκατάρτισης επιστημόνων

Μετά την κατάργηση του προγράμματος οικονομικής στήριξης των επιστημόνων με τηλεκατάρτιση, το Επιμελητήριο Αργολίδας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους επιστήμονες που εμπιστεύτηκαν μέχρι σήμερα το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Επιμελητηρίου για τη διεξαγωγή του προγράμματος.

Ως Επιμελητήριο Αργολίδας είχαμε δεσμευτεί ότι μεγάλο μέρος των εσόδων από το πρόγραμμα της τηλεκατάρτισης των επιστημόνων, θα διατίθετο στις δομές υγείας της Αργολίδας με την αγορά και χορηγία ιατροφαρμακευτικού υλικού . Παραμένοντας πιστοί στις εξαγγελίες μας, ακόμα και τώρα που δεν θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα, θεωρούμε χρέος μας να προσφέρουμε στο δύσκολο έργο των γιατρών και των νοσηλευτών μας.

Προχωράμε λοιπόν κανονικά και άμεσα στην υλοποίηση της παραπάνω δέσμευσής μας με τις απαραίτητες διαδικαστικές τροποποιήσεις.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που ζει η χώρα και ο νομός Αργολίδας, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσφέρουμε την έμπρακτη στήριξη και την αλληλεγγύη μας στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής.

Ο Πρόεδρος

Φώτης Δαμούλος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ