Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΧΑΪΑΣυναυλία από την χορωδία της ΕΡΤ στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού...

Συναυλία από την χορωδία της ΕΡΤ στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο

Μία ξεχωριστή συναυλία από την χορωδία της ΕΡΤ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 στις 6.30 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού
Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Η εκδήλωση γίνεται κατόπιν πρωτοβουλίας-πρόσκλησης του Διοικητή της 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννη Καρβέλη και η  οποία βρήκε άμεσα την ανταπόκριση της Διεύθυνσης Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ.

Πρόκειται για ένα μουσικό γεγονός που αποτελεί ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου του συνόλου του υγειονομικού προσωπικού, που τους τελευταίους μήνες δίνει καθημερινή μάχη για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης κατά του κορωνοϊού.

Στην συναυλία η οποία θα εκπέμψει το μήνυμα της νίκης της ζωής, θα συμμετάσχουν 16 χορωδοί υπό την διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Κτιστάκη .
Την χορωδία θα συνοδεύσει στο πιάνο ο Θάνος Μαργέτης, ενώ επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο διευθυντής των μουσικών συνόλων της ΕΡΤ Μιχάλης Δημητρακάκος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αφού θα έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και υγιεινής, συμπεριλαμβανομένης και της τήρησης των αποστάσεων τόσο ανάμεσα στους χορωδούς, όσο και σε όσους θα την παρακολουθήσουν.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ